AÜ öğrencileri 14 ödülle döndü

Güncelleme Tarihi:

AÜ öğrencileri 14 ödülle döndü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2017 16:29

AÜ öğrencileri 14 ödülle döndü

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - AYDIN Doğan Vakfı tarafından düzenlenen '28. Genç İletişimciler Yarışması'nda, Akdeniz Üniversitesi (AÜ) İletişim Fakültesi, 5 dalda 14 ödül aldı.
Aydın Doğan Vakfı'nın, iletişim fakültesi öğrencilerinin geleceğin çağdaş medya liderleri olarak yetişmelerine destek vermek amacıyla her yıl düzenlediği Genç İletişimciler Yarışması'na bu yıl; 37 üniversitenin iletişim fakültelerinden 1295 öğrenci katıldı.
'Yazılı', 'Görsel', 'İşitsel', 'Reklam', 'Halkla İlişkiler' ve 'İnternet Yayıncılığı' dallarında 772 eser değerlendirilirken, 118 çalışma ödüle değer bulundu. AÜ İletişim Fakültesi, 8 birincilik, 1 ikincilik ve 5 üçüncülükle toplam 14 ödülle en fazla ödül alan fakülte oldu.
Törene katılan AÜ İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Figen Ebren, "Son 5 yıldır olduğu gibi bu yıl da en çok ödül alan fakülte olmayı başardık. Bu gururu altıncı kez yaşamaktan dolayı çok mutluyum. Bize bu gururu yaşatan sevgili öğrencilerimi ve değerli hocalarımı yürekten kutlarım. Bu başarının arkasında büyük bir emek var. Öğrencilerimiz aldıkları ödüllerle yine emeklerinin karşılığını almayı başardı" dedi.

FOTOĞRAFLI
 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!