ATSO Başkanı Antakya'da butik otellerin çoğalmasını istedi

Güncelleme Tarihi:

ATSO  Başkanı Antakyada butik otellerin çoğalmasını istedi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2017 15:25

ATSO Başkanı Antakya'da butik otellerin çoğalmasını istedi

Haberin Devamı

 

ANTAKYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından iftar programı düzenlendi. Bir otelde düzenlenen iftarda konuşan Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, üyelerin haklarını savunmak için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

İftar davetini Antakya'da yeni açılan butik bir otelde verdiklerini, eski Antakya sokaklarında böyle butik otellerin açılmasının kendilerini mutlu ettiğini kaydeden Çinçin, "Arka mahallelerde irili ufaklı butik oteller oluştu. Buda bir alternatif turizm çekim alanı olur. Butik otelciliği hakikaten ayrı bir konsept. Ticaret odası olarak biz her zaman üyelerimizin emrindeyiz. Üyelerimizin bize intikal ettirdiği her sorunu çözmeye çalışıyoruz. Bazen söylemler gerçekleştiriyoruz. Zaman zaman siyasetçi arkadaşlarımızla söylemlerimizden dolayı siteme uğradığımız oluyor. Bürokrasiden dolayı zaman zaman anlaşamadığımız yerler oluyor. Ama hepsinin temelinde mevcut sorunları çözmek yatıyor. Bizim hiçbir komitemizde siyasetin hiçbir koluna rastlanmadı. Temennimiz biz burada kaldığımız müddetçe tarafsız, siyasete eşit mesafede kalarak hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

Davete, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Hamit Bal, Milli Eğitim İl Müdürü Kemal Karahan, Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, İşkur İl Müdürü Ziya Yüksel katıldı.

HATAY, (DHA)

RÇ ( ) (14.06.2017, FOTOĞRAFLI)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!