Atletizmden Çankırı'ya iki gümüş madalya

Güncelleme Tarihi:

Atletizmden Çankırıya iki gümüş madalya
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2017 11:09

Atletizmden Çankırı'ya iki gümüş madalya

Haberin Devamı

ÇANKIRI, (DHA)- İZMİR'de 30 Haziran-1 Temmuz tarihlerinde yapılan Naili Moran Atletizm Türkiye Şampiyonası'nda Çankırı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü sporcuları başarılı sonuçlar elde edip, 2 gümüş madalya ile döndüler.
Naili Moran Yaş Grupları Türkiye Şampiyonası'nda Habibe Okçu ve Aleyna Yarahmet Farklı Kategorilerde Türkiye ikincisi oldu. Türkiye Şampiyonası'nda 2003 yaş grupları bayanlar kategorisinde Habibe Okçu 100 metre ve Uzun Atlama da Türkiye birinciliğini göğüsledi. Pistin tozunu attıran Çankırılı Atlet Okçu, 200 metre koşusunda genel toplamda 246 puanla Türkiye ikincisi oldu. Naili Moran Yaş Grupları Türkiye Şampiyonası'nda Aleyna Yarahmet de 2002 yaş grupları bayanlar Yüksek atlama da Türkiye birincisi Yarahmet ,Genel toplamda 456 Puanla Türkiye ikinciliğinin sahibi oldu.
Çankırılı sporcular, Habibe Okçu ve Aleyna Yarahmet'i İl Müdürü Ekrem Gerginci makamında kabul etti. Gerginci yaptığı açıklamada, "İzmir Naili Moran Yaş Grupları Türkiye Şampiyonası'nda ilimize Şampiyonluklar kazandıran Habibe Okçu ve Aleyna Yarahmeti gönülden kutluyorum. Hedefimiz Uluslararası yarışlarda ülkemizin adını tüm dünyaya duyurmak. Başarılarında emeği olan Antrenörümüz Hasan Eroğlu ve Beden Eğitimi Öğretmeni aynı zamanda Atletizm İl Temsilcisi Mustafa Bölükbaşı tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!