AtılımFest Başlıyor

Güncelleme Tarihi:

AtılımFest Başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2012 00:00

18 Eylül’de başlayacak AtılımFest ile Ankara birbirinden ünlü isimlerle buluşacak. Beş gün sürecek etkinlikte Serdar Ortaç, Volkan Konak, Yalın gibi isimler hayranlarıyla buluşacak.

Haberin Devamı

Atılım Üniversitesi, AtılımFest 1. Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında birbirinden ünlü isimleri ağırlayacak. Üniversite dışından sanatseverlerin de katılabileceği etkinlik 18-22 Eylül arasında gerçekleşecek. Festivalde Serdar Ortaç, Volkan Konak, Yalın, Fatih Erkoç ve Kerem Görsev Trio gibi ünlü isimler sahne alacak. Karikatürden fotoğrafa, yağlı boya resimden strüktürel soyut tasarıma kadar birçok sanat dalı ile ilgili eserler festival boyunca sanatseverlerin beğenisine sunulacak. Zeki Demirkubuz, Nuri Bilgi Ceylan gibi ünlü yönetmenlerin ödüllü filmleri de festivalde katılımcılarla buluşacak.

Açılış CSO’dan

Beş gün sürecek festivalde ilk gün Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası sahne alırken, festival ikinci gün Karadeniz’in güzel sesi Volkan Konak ile devam edecek. Üçüncü ve dördüncü günde Yalın ve Kerem Görsev, Fatih Erkoç ikilisinin sevenleri ile buluşacağı festivalde, son gün ise Serdar Ortaç’la katılımcılar müziğe doyacak. Festival kapsamında Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası ve Yalın konserleri ücretsiz, Serdar Ortaç, Volkan Konak, Fatih Erkoç ve Kerem Görsev konserleri ise ücretli olacak. Konser biletleri ise yakında Biletix’te satışa sunulacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!