Atık madeni yağı doğaya döktüler

Güncelleme Tarihi:

Atık madeni yağı doğaya döktüler
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2017 12:29

Atık madeni yağı doğaya döktüler

Haberin Devamı


 

TEKİRDAĞ,(DHA)-TEKİRDAĞ'da TESKİ'nin su deposunun bulunduğu mevkiye atılan içinde atık madeni yağ bulunan varil, vatandaşların ihbarı ile Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri tarafından kaldırıldı.

Merkez Süleymanpaşa İlçesi Barbaros Mahallesi Atatürk Bulvarı Oğuz Gündoğdu Deprem Parkı yakınındaki TESKİ su deposu yakınına henüz kimliği belirlenemeyen kişi kişiler tarafından içinde 100 litrelik atık madeni yağ bulunan varilin toprağa döküldüğünü gören vatandaşlar, belediyeye ihbarda bulundu. Bölgeye giden Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri, atık yağın toprağa ve suya karışmak üzere olduğunu tespit edip, müdahalede bulunarak olası bir çevre kirliliğinin önüne geçti. Yapılan çalışmada toprak atık yağdan temizlenerek suya karışmasının da önüne geçilirken atık madeni yağ, varili ile birlikte Petrol Sanayi Derneği ekiplerine teslim edildi.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, "Bu çevre katliamının sorumluları hakkında olay yerine bitişik Oğuz Gündoğdu Deprem Parkı'nın güvenlik kamera görüntüleri incelenerek işlem başlatılacaktır. Her zaman bu kadar şanslı olamayabiliriz. Öncelikle olayı bize bildiren vatandaşımıza ve olaya anında müdahale eden Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerime teşekkür ederim. Unutmayın, doğaya yapılan tahribatlar tamiri imkansız zararlar verecektir. Çevreye duyarlı olalım, doğamızı koruyalım" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!