Atık maddelerden kıyafet yapıp, defileyle tanıtılar

Güncelleme Tarihi:

Atık maddelerden kıyafet yapıp, defileyle tanıtılar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2018 17:55

Atık maddelerden kıyafet yapıp, defileyle tanıtılar

Haberin Devamı

DENİZLİ'nin Pamukkale Belediyesi'nin 5 Haziran Dünya Çevre Günü için düzenlediği etkinlikte, çevre duyarlılığının artırılması nedeniyle yaptığı resimli slogan yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Etkinlikte, öğrencilerin atık maddelerden yaptıkları kıyafetler defileyle sergilendi.

Deliktaş İlkokulu Bahçesi'nde düzenlenen 5 Haziran Dünya Çevre Günü programına Pamukkale Belediye Başkanı Ak Partili Hüseyin Gürlesin, Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan, Pamukkale Belediyesi Meclis üyeleri ile muhtarlar, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Etkinlikte, Hüseyin Erikoğlu Anaokulu ve Ahmet Hanife Paralı Anaokulu öğrencileri, atık maddelerden yaptıkları kıyafetleri defileyle sergiledi, öğrencilerin performansı büyük alkış aldı.

Pamukkale Belediye Başkanı Gürlesin, belediye olarak bir çok konuda hizmet verdiklerini ifade ederek, "Biz bilindik tüm hizmetlerin yanında çevre konusunda da çalışmalar yapıyoruz. Bunun en büyük örneği de var. Türkiye'nin en büyük tematik kent ormanını hayata geçirerek çevre konusuna ne kadar önem verdiğimizi gösterdiğimizi düşünüyorum. Biz Pamukkale Belediyesi olarak çevre gününde bu tür etkinliklerle geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize çevre bilincini aşılamak açısından önemli. Biz yaptığımız tüm çalışmaları geleceğe eser bırakmak adına yapıyoruz" dedi.

Tören, Dünya Çevre Günü ile ilgili olarak düzenlenen resimli slogan yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!