Ateşli silahlar Türkiye Şampiyonası başladı

Güncelleme Tarihi:

Ateşli silahlar Türkiye Şampiyonası başladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2017 15:18

Ateşli silahlar Türkiye Şampiyonası başladı

Haberin Devamı

Mehmet DOĞANER / ERDEMLİ(Mersin), (DHA)-Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu’nun 2017 faaliyet programında yer alan Ateşli Silahlar Türkiye Kupası müsabakaları Mersin’in Erdemli İlçesi’nde başladı.
Erdemli Olimpik Atış Poligonu’nda başlayan ve pazar gününe kadar sürecek olan müsabakalara 25 ilden 46 kulüp ve 282 sporcu katıldı. Federasyon Havalı ve Ateşli Silahlar Asbaşkanı Kadri Akgün, müsabakalara 9 farklı disiplinlerde 282 sporcunun katıldığını bayan ve erkeklerde yarışacak olan sporculardan dereceye girenlerin Almanya'da yapılacak olan Dünya Kupası'na katılmaya hak kazanacaklarını söyledi.
Almanya öncesi Azerbaycan’da yapılacak olan İslami Dayanışma Oyunları’nın bulunduğunu anımsatan Akgün, “Havalı silahlarda onun kadrosu daha önce belirlenmişti. Şimdi ateşli silahlar ayağını yapıyoruz. Müsabakalara beklediğimizden fazla sporcunun katılmış olması bizleri mutlu ediyor. Umarım memleketimiz için hayırlı neticeler olur. Gittiğimiz müsabakalardan da başarıyla çıkarız diye umut ediyoruz” dedi.

MD(AP)(30.03.2017)(FOTOĞRAF)
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!