Atça Toptancı Hali törenle hizmete açıldı

Güncelleme Tarihi:

Atça Toptancı Hali törenle hizmete açıldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2018 18:50

Atça Toptancı Hali törenle hizmete açıldı

Haberin Devamı

AYDIN'ın Sultanhisar ilçesine bağlı Atça Mahallesi'nde, Büyükşehir Belediyesi tarafından yatırılan toptancı hali düzenlenen törenle açıldı.

Aydın büyükşehir Belediyesi tarafından Atça Mahallesi'ndeki 9 bin 800 metrekare alan üzerine, içerisinde 30 iş yerinin bulunacağı hal binası yaptırıldı. Yapımına geçen Eylül ayında başlanan toptancı hali tamamlanıp, törenle hizmete açıldı. Törene CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Aydın İl Bakanı Ali Çankır, belediye başkanları, mahalle muhtarları, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Teörende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Aydın'da 40 yılda yapılamayan yatırımı biz 4 yılda yaptık. Daha yapacağımız çok iş var. Bu hal çok önemli. Bu hal Atça'nın, Sultanhisar'ın dışarıya açılan penceresi olacak. Bizler Turist Ömer değiliz. El sıkmakla hizmet edilmez. Böyle temel atarak, açılış yaparak hizmet edilir. Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman yanınızda olduk, olmaya da devam edeceğiz" dedi.

Başkan Çerçioğlu, iki hafta içerisinde kültür merkezi, düğün salonu ve sosyal alanlarıyla bir tesisin temelini atıp bu tesisi de Sultanhisar'a kazandıracaklarını da söyledi.

Konuşmaların ardından Başkan Çerçioğlu, açılışını yaptığı toptancı halini gezip, hal esnafıyla hatıra fotoğrafı çektirip, hayırlı işler dileğinde bulundu.

Burhan CEYHAN / SULTANHİSAR (Aydın), (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!