Atatürk'ün sevdiği şarkılar seslendirildi

Güncelleme Tarihi:

Atatürkün sevdiği şarkılar seslendirildi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2017 17:25

Atatürk'ün sevdiği şarkılar seslendirildi

Haberin Devamı

DENİZLİ Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyetin kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 79. yıldönümü nedeniyle anma gecesi düzenledi. Gecede, Atatürk'ün sevdiği şarkılar seslendirildi.

Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa; Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Salonun tıklım tıklım dolu olduğu gecede, Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Şefi Selim Öztaş yönetimindeki Türk Sanat Müziği Korosu, Atatürk'ün sevdiği parçaları seslendirdi. Büyük beğeni ile izlenen konserde izleyiciler sanatçıları ayakta alkışladı.

Anma gecesinde konuşan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Biz bugün hür ve bağımsız yaşıyorsak, ömrünü bu ülkeye vakfeden Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Kurtuluş Savaşı'nın önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk sayesindedir. O'nu minnet şükran ve saygıyla anıyorum. Bize düşen görev O'nun bıraktığı emaneti olan Türkiye Cumhuriyeti'ni ilelebet yaşatmak ve göstermiş olduğu hedeflerin daha da üstüne doğru koşmaktır. Muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkmaktır. O'nun emeklerinin karşılığını ancak böyle ödemiş oluruz" dedi.

Osman Nuri BOYACI/ DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!