Atanan hakim ve savcılara veda gecesi

Güncelleme Tarihi:

Atanan hakim ve savcılara veda gecesi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2017 13:54

Atanan hakim ve savcılara veda gecesi

Haberin Devamı

OSMANİYE Adliyesi'nde görev yaparken, başka illere atanan 7 hakim ve savcı için veda gecesi düzenlendi.
Polisevi'ndeki programa Vali Kerem Al ve eşi Beyhan Al, Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz, Adalet Komisyonu Başkanı Ziya Koç, Baro Başkanı Avukat Dilem Aksoy ve çeşitli kurumların temsilcileri katıldı.  
Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz yaptığı konuşmada meslektaşlarının zorlu bir süreçte görev aldıklarını vurgulayarak "Bir hukuksuzluğa, bir darbe girişimine hukukla nasıl karşı konduğunun dersini verdiler. Bu, hepimiz açısından önemliydi ve ülkemizin demokrasi tarihinde bir ilkti. Bu nedenle burada çalışan adliye mensuplarımızın hepsi birer kahramandır. Hepsine saygılarımı sunuyorum" dedi. 
Vali Kerem Al da tayinleri çıkan hakim ve savcılara yeni görev yerlerinde başarı dileyerek şunları kaydetti:
"Veda anları biraz hüzün barındırır. Ancak Osmaniye'den güzel anılarla, güzel temennilerle ayrılmanız, mesleğinizi onurunuzla ifa etmeniz bizim için sevinç kaynağıdır. Zor bir dönemde görev yaptınız. Devletin bekasının söz konusu olduğu bir dönemde, şanlı bir mücadele verdiniz. Yeni görev yerlerinizde başarılar, özel hayatınızda mutluluklar diliyorum. Yolunuz açık olsun."
Daha sonra; Osmaniye Adliyesi'nde Asliye Ceza Hakimi olarak görev yaparken Ereğli Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına atanan Hakim Ercan Şahin, Sakarya Adliye'sine atanan Hakim Ahmet Çevik, Ereğli Hakimliğine atanan Hakim Melek Kocager Şahin, Afyon Hakimliğine atanan Hakim Ayşen Şahinci Duran, Van Hakimliğine atanan Hakim Nihal Arkan, Silivri Cumhuriyet Savcılığına atanan Cumhuriyet Savcısı Hafize Demir Hamurcu ve Afyon Cumhuriyet Savcılığına atanan Cumhuriyet Savcısı Utku Duran'a plaket verildi. 

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!