Atalay, ’’Vekâletiniz Namusumdur’’

Güncelleme Tarihi:

Atalay, ’’Vekâletiniz Namusumdur’’
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2015 07:46

26. DÖNEM ARDAHAN AK PARTİ'DEN YENİDEN SEÇİLEREK MECLİSE GİDEN PROF. DR. ORHAN ATALAY SEÇMENLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Ardahan AK Parti Milletvekili Orhan Atalay, ’’Vekâletinizi namusum belledim namusuma düşkünlüğüm vekâletinizedir.’’ dedi.
Ardahan AK Parti Milletvekili Orhan Atalay, 1 Kasım 2015 genel seçimlerde Ardahan İl genelinden çıkan seçim sonuçlarının ardından vatandaşlara teşekkür etti.
Atalay yaptığı açıklamada, ’’1 Kasım 2015 genel seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından Ardahan’da ve bütün ülkede seçim sonucunu coşkuyla yaşadık. Allah birliğimizi beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daim eylesin. AK Partinin tek başına iktidara gelmesinde kazanan ülkemiz oldu. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara milletimiz güzel bir cevap verdi. Seçim sonuçlarından mutluyuz, gururluyuz ve umutluyuz’’ dedi.
Ak Parti seçmenine teşekkür eden Atalay, ’’Değerli Ardahanlılar hepinize ne kadar teşekkür etsem azdır. Şahsıma ve teşkilatıma yaşattığınız gururu, onuru ve sevgiyi Allah hepinize de ayrı ayrı yaşatsın, ayrı ayrı nasip etsin. Sizin vekaletinizi üstlenmek, sizin vekiliniz olmak Ağrı dağı büyüklüğünde bir gurur ve bir onurdur ve yine Ağrı dağı ağırlığında bir ağırlıktır. Vekaletinizi namusum belledim, namusuma düşkünlüğüm vekâletinizedir. Ona leke getirmemek için, ona gölge düşürmemek için kardeşinizden emin olabilirsiniz. Buna herkesin önünde söz veriyorum, verdiğiniz oyu düşman ettirmeyeceğiz. Sizlerin çocuklarınızın, torunlarınızın bizlerin yaşadığı hayattan daha güzel bir hayat yaşamaları için emin olun gece gündüz hizmetinizde olacağız. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi bozmaya çalışanlara fırsat vermesin. Beni mahcup etmeyip sandıkta gerekli cevabı veren vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Bundan sonra üzerimize düşen görev Ardahan için daha fazla çalışmak, Ardahan için elimizden gelen her şeyi eksiksiz yerine getirmektir.’’ Şeklinde konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!