Ataköy'e Nef'es Verecek

Güncelleme Tarihi:

Ataköye Nefes Verecek
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2014 15:37

Gayrimenkul sektörüne keşifler kazandırmaya devam eden ve son 8 ayda 2 bin’den fazla aileyi ev sahibi yapan Nef, toplam 420 Milyon TL yatırım değerine sahip Nef Ataköy 22 projesini hayata geçiriyor.

Haberin Devamı



Lokasyonu ve tasarımı ile öne çıkan projeye 11 bin üzerinde ön talep geldi.

Ataköye Nefes Verecek
Nef, toplam 420 Milyon TL yatırım değerine sahip “Nef Ataköy 22” projesini hayata geçiriyor. Nef Ataköy 22; 1 ofis, 1 rezidans, 3 konut ve 1 otel bloğu olmak üzere 18 katlı toplam 6 bloktan oluşuyor. 1.269 konut, 20 bin metrekare ofis, 10 bin metrekare mağaza, 232 odalı otel bloğunun yer aldığı proje için 23 günde 623 kişi kişi satış ofislerine gelip yer ayırtırken, internet üzerinden 11 bin 244 kişi de ön talep formu doldurdu.

Konumuyla Dikkat Çekiyor
İstanbul’un en işlek ulaşım hattı olan E-5’in hemen bitişiğinde ve Ataköy’ün en merkezi arazisi üzerinde yer alan Nef Ataköy 22’nin kapısının önünde, günde 1 milyondan fazla kişinin kullandığı metrobüs ve metro durakları yer alıyor. Ayrıca yeni yapılacak olan Ataköy-İkitelli metrosunun bir durağının da projenin hemen yanında yer alması planlanıyor. Böylece Nef Ataköy 22; Olimpiyat Köyü’ne ve 3. Havalimanı’na gitmek isteyenlerin bir durağı haline geliyor. Proje, Anadolu Yakası'ndan Marmaray, Avrupa Yakası'ndan ise metro ve metrobüsle bu hatta ulaşmak isteyenlerin aktarma durağı ve geçiş yolu konumunda yer alıyor

Avluda Performans Merkezi
Projede home-office, konut ve rezidansların yanı sıra luxury apartments olarak adlandırılan deniz manzaralı büyük metrekareli daireler de yer alıyor. Ayrıca iki podyum bloğuyla birbirine bağlanan projede teras ofisler ve mağazalar da bulunuyor. Projenin avlusunda yer alan performans merkezinin yanı sıra, alışveriş ve iş meydanı ile de bölgenin yeni çekim merkezi olmaya hazırlanıyor.

Projeler Garantide
Türkiye’de ilk olarak Nef tarafından uygulanan “Garantili Proje Sistemi” ile projelerin maliyeti daha inşaata ve satışa başlamadan, ilk günden bankada güvence altına alınarak, yatırımcının riski sıfıra indiriliyor. Böylece Nef, projelerin teslimini hiçbir satış yapma zorunluluğu olmaksızın, projenin ilk gününden itibaren garantiliyor. Nef, yeni projesi Nef Ataköy 22’nin finansmanı için Odeabank ile anlaştı.

HOK ve Autoban İmzası Taşıyor
Ataköye Nefes Verecek

Nef’in tasarım odaklı proje sistemi çerçevesinde Nef Ataköy 22, dünyanın en iyi 3 mimarlık ofisinden biri olarak gösterilen Dali Müzesi ve Four Seasons otellerinin mimarı olan HOK firmasının, karma projelerde uzman Washington ofisi tarafından tasarlandı. Projenin lobi, kat holü ve daire içi detayları gibi alanları da House Cafe, Kitchenette gibi mekanların tasarımını yapan ünlü Türk tasarım firması Autoban imzasını taşıyor.

Yüksek Yatırım Avantajı
Yüzde 1 KDV avantajı ile satışa sunulan Nef Ataköy 22’de lansman öncesine özel, sınırlı sayıda daire için 15 bin TL peşinat veya 36 aya yüzde 0 faiz ile ev sahibi olma imkanı sunuluyor.

Projeyle ilgili detaylı bilgiyewww.nefatakoy22.com’dan ulaşabilir, bilgi talep formunu tıklayarak doldurabilirsiniz.

Son 8 Ayda 2 Binden Fazla Satış
Sektörün ihtiyaç ve beklentilerini uzman kişi ve kurumlar ile beraber çalışarak belirleyen Nef, son 8 ayda 2 binden fazla kişiyi ev sahibi yaptı. Nef altında apartments, flats, residences, houses, dorms, suites ve offices olmak üzere geniş bir kitlenin farklı talep ve ihtiyaçlarına cevap verebilecek 7 farklı seriyi barındırıyor. Nef; yaptığı her işte en iyi yapmayı hedefleyerek çıktığı yolda, gayrimenkul sektöründe aldığı proje ödüllerin yanı sıra, reklam, dijital ve tasarım dallarında aldığı ödüller ile de dikkat çekiyor.

24 Odalı 1+1 Ev
Nef, tasarım serilerinin yanı sıra toplu yaşamın getirmiş olduğu sabit gider ve masrafları da en aza indirmek ve efektif yaşam alanları tasarlamak için Foldhome & Foldoffice konseptlerini hayata geçirdi. Bir Nef keşfi olan Foldhome, alışılmış sosyal tesislerden tamamen farklı olarak ve kişiye özel kullanım alanları sunarak, 5 bin metrekarelik bir evin sahip olabileceği özellikleri 60 metrekarelik bir ev içine dahil ediyor. Yaşadığınız binada yer alan sinema salonundan, terasta jakuziye; mutfağınızı kirletmek istemediğinizde kullanabileceğiniz tam donanımlı bir mutfaktan, piyano veya bateri çalmak istediğinizde kullanabileceğiniz içerisinde küçük bir kayıt stüdyosuna kadar 24 farklı üniteden rezervasyon sistemiyle yararlanabiliyorsunuz. Kullan-öde sistemi sayesinde kullanılmayan bir alan için dairelerden ayrı bir ücret alınmıyor ya da aidata eklenmiyor.

Nef Şimdi De Hayatınızı Katlıyor
Bugüne kadar Foldhome konseptiyle farklı farklı odaları katlayarak evlerin içine ekleyen Nef, yeni keşfi Foldlife ile birçok kişinin hayal ettiği ve ulaşılmaz gördüğü farklı ürün ve hizmeti katlayarak hayatlara eklemeye hazırlanıyor. İlk defa Nef Ataköy 22 ile hayata geçecek olan Foldlife keşfiyle aslında sadece bir eve değil, dilediğiniz zaman sahip olabileceğiniz ama kullanmak istemediğiniz zaman da boş yere masraf olmayacak size özel bir jetten, donanımlı bir tekneye kadar çok özel hizmet ve imkânlar hayatınıza dâhil oluyor.

Nef Dünya’ya Açılıyor
Gayrimenkul sektöründe uluslararası bir marka olma hedefi doğrultusunda, 2013 yılını bitirmeden açtığı New York ofisi ile bu bölgedeki tasarımcı ve yatırımcılarla iş birliğini artıracak yeni bir satış kanalı açan Nef, Chicago ve New York’ta yeni projelere imza atmaya hazırlanıyor. Nef ilk yurt dışı projesinin lansmanını da 2014 yılı içerisinde yapmayı planlıyor.

Nef Merter 13'ün Yeni Bloğu Satışta
Yatırımcıların yeni gözdesi haline gelen Zincirlikuyu - Havalimanı aksı üzerinde yer alan ve yoğun ilgi ile karşılanan Nef Merter 13 projesinde, son konut bloğu da satışa açıldı. Yüzde 5 peşinat ve 36 aya kadar vade farksız ödeme seçeneklerinin sunulduğu Nef Merter 13 projesinde fiyatlar 240 bin TL'den başlıyor.

Detaylı bilgi için tıklayın

Satış ofislerini ziyaret etmek için:
Nef Merter Satış Ofisi:
Maltepe Mahallesi Eski Çırpıcı Yolu
No:3 Zeytinburnu
İstanbul/Türkiye

Nef Levent Satış Ofisi:
Büyükdere Caddesi Yapı Kredi Plaza
C Blok Kat: 16 Levent 34330
İstanbul/Türkiye
Çağrı merkezinden bilgi almak için:
444 9 633

Haberin Devamı



Bu bir ilandır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!