Ataç: Kadınlarımız belde evlerinde sosyalleşiyor

Güncelleme Tarihi:

Ataç: Kadınlarımız belde evlerinde sosyalleşiyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2017 13:36

Ataç: Kadınlarımız belde evlerinde sosyalleşiyor

Haberin Devamı

ESKİŞEHİR,(DHA)- ESKİŞEHİR Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Şarhöyük Belde Evi'nde kadınlarla bir araya geldi.

Şarhöyük Belde Evi'nde çeşitli atölye çalışmalarına katılan kadınları ziyaret eden Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, kadınlara belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Ataç, belde evlerinin gelişim sürecinden bahsederek şunları söyledi:

“İlk belde evini de Fevzi Çakmak Mahallesi'nde açtık. Belde evini açarken içine bir de aşevi açtık. Oradaki bazı vatandaşlarımızın ihtiyacı vardı. Aşevine gelen vatandaşlar, belde evine girip neler oluyor burada diye merak ettiler. Belde evine giren de çıkmadı. Amaç da buydu zaten. Belde evine gelince sosyalleşeceksiniz. Aktif olacaksınız ve evinize mutlu bir şekilde gideceksiniz. Kültür turlarımız var. Gitmeyenler lütfen yazılsınlar lütfen gitsinler. Çünkü benim isteğim Çanakkale'yi görmeyen kalmasın. Kendi gözlerinizle oraları görmeniz çok önemli. Konya'ya Ankara'ya Anıtkabir'e gidelim. Parlamentoya gidelim, görelim. Bugün Tepebaşı bu durumdaysa bu karşılıklı görüşmekten, birbirimizi anlamaktan dolayıdır. Siz bize destek verdiniz, bizler başınızı eğdirmedik. Bakın şimdi 30 tane belde evimiz var. 30 tane belde evinin içinde çalışan personelimiz var. Geçen gün arkadaşlarımız 2009'dan beri yaptığımız işleri sıraladılar. Yaşam Köyü ve Alzheimer Merkezi, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Su Sporları Merkezi, spor sahaları. 1999'da göreve geldiğimizde bir tane bile halı saha yoktu. Bir karış spor sahası yoktu. Ama bugün belki son yıllarda açtığımız belki 10-12 halı sahamız var. Çocuklarınızla müracaat edin, çocuklarınız yüzme öğrensin."

Tepebaşı Belediyesi Meclis Üyesi Yaşar Tepebakaya ve Şarhöyük Mahalle Muhtarı Abdullah Tepekaya ile birlikte toplantıya katılan Ataç, daha sonra kadınların istek ve önerilerini dinledi. Başkan Ataç, belde evinin ardından Espark AVM karşısındaki Tepebaşı Belediyesi Deneyimli Kafe'de vatandaşlarla buluştu. Burada yurttaşlarla sohbet eden Ataç, düzenlenecek Konya gezisine kadınları davet etti.

--

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!