At arabası ile gelip ölen arkadaşının evini soydu

Güncelleme Tarihi:

At arabası ile gelip ölen arkadaşının evini soydu
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2017 11:19

At arabası ile gelip ölen arkadaşının evini soydu

Haberin Devamı

Fatih KARAÇALI/ADANA, (DHA) - ADANA'da ölen arkadaşlarının evindeki eşyaları çalan 1'i kadın 3 kişi yakalandı. Eşyaları at arabasıyla götürürken güvenlik kamerasınca kaydedilen 3 şüpheli tutuklandı.
Merkez Seyhan İlçesi Hurmalı Mahallesi'nde yaşayan 40 yaşındaki Ümit Özel, 20 Mart'ta evine giderken kaldırımda yere yığıldı. Yapılan müdahaleye karşın Özelyaşamını yitirdi. Yalnız yaşayan Özel için taziyeleri de aynı mahallede başka bir sokakta oturan akrabaları kabul etti.
Cenazeden sonra Ümit Özel'in kız kardeşi Melisa Sever, eşyalarını ihtiyaç sahiplerine dağıtmak isteyerek ağabeyinin evine geldi. Ancak kanepe, televizyon gibi bazı eşyaların çalındığını görünce durumu polise bildirdi. Melisa Sever'in şikayeti üzerine harekete geçen polis, çevredeki işyerlerine ait güvenlik kameralarının kayıtlarını inceledi. Ekiplerin yaptığı araştırmada, at arabası ile 22 Mart'ta eve gelen Çiğdem A., eşi Suat A. ile Hüseyin T.'nin eşyaları yükleyip götürdüğünü belirledi. Yıllarca Ümit Özel'in arkadaşı olan ve evine girip çıkan 3 şüpheli polis ekiplerince yakalandı.
Gözaltındaki ifadelerinde suçlamayı kabul etmeyen şüpheliler, sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!