Asya, hedeflerini anlattı

Güncelleme Tarihi:

Asya, hedeflerini anlattı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2017 11:29

Asya, hedeflerini anlattı

Haberin Devamı

Cevat DANIŞ/ MUŞ, (DHA)- Muş Belediyesi bu yılın ilk meclis toplantısını yaptı. Belediye Başkanı Feyat Asya, 2016 yılında yapılan ve 2017'de yapacakları çalışmaları anlattı.



İlk meclis toplantısına başkanlık eden Belediye Başkanı Feyat Asya, geçtiğimiz yılı anlatırken Sosyal Güvenlik Kurumu’na olan borçlarını sıfıryadıklarını bildirdi. Şehirlerarası otobüs terminalinin temelini attıklarını, Karni Deresi Rekreasyon Projesinin yüzde 70'ini tamamladıklarını anlatan Asya, eski Hükümet Konağı’nın restorasyonunu tamamladıklarını hatırlattı. Soğuk Hava deposunun yapımını tamamlayarak kullanıma açtıklarını aktaran Aysa, yapılacak çalışmalarla ilgili şunları söyledi:



"Eski fidanlık bölgesinde 55 dönüme yakın bir alanı botanik park yapacağız. Atatürk Hatıra Ormanı olarak adlandırılan 210 dönümlük alanda butik konaklama tesisleri, günü birlik tesisler, ormanlık alanlar ve mesire alanları kurmayı planlıyoruz. 2017 yılın ilk meclis toplantısında alacağımız kararların yerelde ilimize ve bölgemize, genelde ülkemize hayrına vesile olmasını diliyorum."



FOTOĞRAFLI



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!