AST yeni sezonu yeni yüzüyle açtı

Güncelleme Tarihi:

AST yeni sezonu yeni yüzüyle açtı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2009 00:00

Sıkıntılı günleri atlatan Ankara Sanat Tiyatrosu, yeni kadrosuyla seyirci karşısına çıkıyor. AST oyuncuları, “Deniz Kızı ve Sevimli Korsanlar” adlı çocuk oyunu ile, 10 Ekim Cumartesi dün akşam yeni sezona yeni çehresiyle merhaba dedi.

Kapanma tehlikesiyle karşı karşıya kalan AST, sevenlerinin çabalarıyla ayakta kalmayı başardı. Yönetici kadrosu değişen tiyatro, yeni sezona yepyeni ekibiyle başlıyor. “Deniz Kızı ve Sevimli Korsanlar” adlı çocuk oyunu ile 2009-2010 sezonunu açan AST, sevenlerini yeni yüzüyle selamlayacak.

Özlem Saraç’ın yazdığı oyunu, Mehmet Akay yönetti. Danslar Gülüm Pekcan tarafından hazırlanırken, dekor tasarımını ise Aylin Dinler yaptı. Oyunda “İhtiyacın olan her şeyin hazinesi”nin yerini bilen iyi kalpli prenses Tamara ile onun peşine düşen kötü kalpli korsanların hikayesi anlatılıyor.

Oyuncu kadrosu ise 10 yılı aşkın süredir AST’ta olan oyunculardan oluşuyor. Kaptan Bubu’yu Cengiz Çelik, Veni’yi Çağlar Deniz, Vici’yi Erdem Ulusal, Vidi’yi Özge Yıldırım Çelik, Tamara’yı Şayan Noyan, Kaptan Pospos’u Efe Ünsal, Lulu’yu Ceyda Baykal ve Kuki’yi Ezgi Berktaş oynuyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!