ASKİ'nin dere ıslahı ve temizliği sürüyor

Güncelleme Tarihi:

ASKİnin dere ıslahı ve temizliği sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2017 12:00

ASKİ'nin dere ıslahı ve temizliği sürüyor

Haberin Devamı

ADANA,(DHA)- ADANA Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'ne bağlı Dereler Bakım Onarım Şube Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezi ve ilçelerdeki tüm derelerin temizliğine devam ediyor.
ASKİ Dereler Bakım ve Onarım Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Seyhan İlçesi Küçükçıldırın Mahallesi'nde bulunan derenin temizliğini gerçekleştirdi. Bunda böyle 2 kilometrelik güzergahta bulunan bölgede derelerden kaynaklı herhangi bir sorun yaşanmayacak ve olası aşırı yağışlarda da meydana gelebilecek su taşkınlarının önüne geçilecek.
Yapılan dere temizliklerini değerlendiren ASKİ Genel Müdürü Hüseyin Oprukçu, "Sadece alt yapı değil, şehrimizin estetik görünümüne katkı sağlamak için de çaba harcıyoruz. Sorunları çözme noktasında elimizden gelen ne varsa fazlasını yapmak için durmadan, yılmadan, gece gündüz demeden çalışma gayretindeyiz. Derelerin bakım ve onarımı bizim için önemli, bu bölgelerde yapılan temizlik hem sinek oluşumunu hem de su baskınlarını önlemektedir. ASKİ ekipleri, sorunsuz bir Adana için her zaman ayrı noktalarda mücadele vermektedir" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!