Asfaltta Muratpaşa imzası

Güncelleme Tarihi:

Asfaltta Muratpaşa imzası
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2017 13:29

Asfaltta Muratpaşa imzası

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediyesi, 49 mahallede yürütülen çalışmalarda 171 kilometre 957 metre yolu sıfırdan asfaltladı.

Muratpaşa'da Belediye Başkanı Ümit Uysal'la birlikte kendi asfalt üretim tesisini kurarak kent merkezinin en kapsamlı cadde ve sokak yenileme çalışması gerçekleştirildi. Mart 2014 yerel seçimlerinin üzerinden geçen 45 ayda, Antalya- Gazipaşa arası uzunluğunda cadde ve sokak yenilendi.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, cadde ve sokak yenileme çalışmalarını Kaleiçi mahalleleri Barbaros, Kılıçaslan, Selçuk, Tuzcular, kentsel SİT alanı statüsünde bulunan Haşim İşcan, Balbey, ayrıca Gençlik Mahallesi dışında 49 mahallede gerçekleştirdi. Bu çalışmalar sonucunda Antalya'nın kalbinde 171 kilometre 957 metre yol sıfırdan asfaltlandı.

Bu çalışmalarda 312 bin 516 ton asfalt malzeme kullanıldı. Muratpaşa Belediyesi bu asfaltın 254 bin 112 tonluk bölümünü Döşemealtı'nda bulunan kendi tesislerinde üretti. Muratpaşa Belediyesi, asfalt çalışmalarıyla birlikte kaldırım ve bordür taşı düzenlemesi de yaptı. 199 bin 2 metrekare kaldırım çalışmasıyla birlikte 226 bin 555 metre bordür düzenlemesi yine bu dönemde gerçekleştirildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!