ARÜ'de 'Yenisey Butik' açıldı

Güncelleme Tarihi:

ARÜde Yenisey Butik açıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2016 11:54

ARÜ'de 'Yenisey Butik' açıldı

Haberin Devamı

Deniz BAŞLI/ARDAHAN (DHA)- Ardahan Üniversitesi (ARÜ) ve Türk Kızılayı tarafından ortaklaşa açılan 'Yenisey Butik', ihtiyaç sahibi öğrencilerin hizmetine açıldı.

ARÜ İnsani Bilimler ve Edebiyat Fakültesi’nde gerçekleştirilen açılış törenine Vali İbrahim Özefe, ARÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Gürkan Doğan, Türk Kızılayı Başkan Vekili Ercan Tan, ARÜ Genel Sekreteri Ercan Gültürk, ARÜ Sağlık Kültür Daire Başkanı Havva Vanlı, Türk Kızılayı Ardahan yetkilileri, idari ve akademik personel ile öğrenciler katıldı.

Türk Kızılayı’nın yaptığı faaliyetler ve çalışmalar hakkında bilgi veren Türk Kızılayı Başkan Vekili Ercan Tan, dünyanın en büyük, şeffaf ve güvenilir sivil toplum kuruluşlarından biri olduklarını savundu. Ercan Tan, ARÜ’de açılan mağaza ile birlikte üniversitelerdeki 24'üncü mağazayı açtıklarını bildirdi.

aRÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Gürkan Doğan'in teşekkür konuşmasından sonra Vali İbrahim Özefe “Yaralı askerlerin tedavisi için kurulan bu teşkilat, zamanla yelpazesini genişletmiştir. Bu teşkilat tıpkı 15 Temmuz’da ve çok daha öncelerinde olduğu gibi milletin, vatanın zor durumunda ortaya çıkmış gazi bir teşkilattır" diye konuştu.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri hep birlikte Türk Kızılayı Yenisey Butik’in açılış kurdelesini kestiler. Davetliler butik içerisinde gezerek bilgi aldılar. Yetkililer açılışın ardından butikten bütün ihtiyaç sahibi öğrencilerin ücretsiz yararlanabileceğini ifade ettiler.



FOTOĞRAFLI





Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!