ARTMER danışma kurulu toplantısı yapıldı

Güncelleme Tarihi:

ARTMER danışma kurulu toplantısı yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2016 18:33

ARTMER danışma kurulu toplantısı yapıldı

Haberin Devamı

Gürkay GÜNDOĞAN/ZONGULDAK,(DHA)- ZONGULDAK Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (ARTMER) danışma kurulu toplantısı yapıldı.
ARTMER salonundaki toplantıya, BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, Bilim Sanayi Teknoloji İl Müdürü Resul Acar, Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürü Burhan İnan, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, KOSGEB Zonguldak Hizmet Merkezi Müdürü Adem Aypar ve Zonguldak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Mustafa Özkan Gün katıldı. Merkez Müdürü Prof. Dr. Ahmet Altın, merkezin kurulduğu günden bu yana özellikle sağlık, çevre, malzeme ve kömür-enerji tematik alanlarında yoğunlaştığını ve sunulan hizmetlerin 7 farklı bölge ve 27 farklı şehre ulaştığını söyledi.
BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer de merkezin uluslararası standartlarda altyapıya sahip, zengin cihaz parkı ile ulusal ve uluslararası çalışmalara destek verdiğini söyledi. Merkezin sanayi ile işbirliği içerisinde olduğunu söyleyen Prof. Dr. Özer, şöyle konuştu:
"Merkezimiz üniversitemizdeki bilgi birikiminin toplumsal faydaya dönüştürülmesi ve sanayicilerin Ar-Ge ve ürün geliştirme süreçlerinde çözüm ortağı olma kararlılığı içerisindedir. Geçen 3 yılda, kamu ve özel sektör kuruluşları ile büyük ölçekli projelerin tamamlandığı ve aynı ölçekte yeni projelere başlandı."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!