‘Arka koltuktan başlarına sıktım’

Güncelleme Tarihi:

‘Arka koltuktan başlarına sıktım’
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2016 21:49

EYÜP’te, öldürdüğü iki kişiyi otomobilden attığı iddiasıyla gözaltına alınan güvenlikçi Ersin Baykot, “Borcum vardı. Beni sıkıştırdılar. Otomobilin arka koltuğunda otururken başlarına ateş ettim” diye ifade verdi.

Haberin Devamı

Hakan Akmut ve Emre Tanrıverdi, önceki gece Silahtarağa, Karadeniz Caddesi’nde başlarından vurulduktan sonra otomobilden atıldı. Silah sesi üzerine yapılan ihbarla olay yerine gelen polis, önce Emre Tanrıverdi’nin cesedini yolda buldu. Sonra yaralı bulunan Hakan Akmut, ambulansta can verdi.

Son olarak olayda kullanılan otomobili, aynı gece kaza yapmış halde bulundu. Otomobilde olduğu tespit edilen güvenlik görevlisi Ersin Baykot (27), cinayette kullandığı tabancasıyla gözaltına alındı.


‘PANİKLE KAZA YAPTIM’
Güvenlik görevlisi olan Baykot, emniyetteki ifadesinde şunları söylediği öğrenildi: “Hakan Akmut ve Emre Tanrıverdi’den borç almıştım. Geri ödemede sıkıntı yaşadım. Dün akşam araçlarına bindim. Arka koltuğa oturmuştum. Borcun ödenmesi konusunda üzerime gelmeye başladılar. Bana hakaret ettiler. Tartışma çıktı. İyice sinirlendim. Tabancamı çıkardım. Başlarına ateş ederek öldürdüm. Daha sonra da araçtan attım. Şoför koltuğuna geçerek kaçmaya çalıştım ancak panikle kaza yaptım.”

Ersin Baykot çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!