Arıcı: Gençlerbirliği'ni yeneceğiz başka çare yok

Güncelleme Tarihi:

Arıcı: Gençlerbirliğini yeneceğiz başka çare yok
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2018 14:31

Arıcı: Gençlerbirliği'ni yeneceğiz başka çare yok

Haberin Devamı

 

Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA) - ANTALYASPOR Basın Sözcüsü Cumhur Arıcı, Trabzonspor maçında puan kaybettikleri izin üzgün olduklarını belirterek, "Ligde kalmak istiyorsak Gençlerbirliği'ni yeneceğiz başka çare yok" dedi.

Ligde düşme hattından uzaklaşmak isteyen Antalyaspor, Trabzonspor'a sahasında 2-1 yenilmenin üzüntüsünü yaşıyor. Antalyaspor Basın Sözcüsü Cumhur Arıcı, Trabzonspor karşılaşmasında iyi oynadıklarını, skorda öne de geçmelerine kazanamadıklarına değindi. Çok gol pozisyonu yakaladıklarını ancak değerlendiremediklerini dile getiren Arıcı, Charles'in pozisyonunda hakem Bülent Yıldırım'ın penaltı kararının, maçın kırılma anı olduğunu söyledi. Pozisyonun penaltı olmadığını savunan Arıcı, hakem kararı üzerinden eleştiri yaparak da mağlubiyeti değerlendirmenin doğru olmadığını belirtti.

"DÜŞÜNCEMİZ PENALTI DEĞİL"

Düşme potasındaki takımlar arasından sıyrılmak için Trabzonspor maçını kazanmaları gerektiğini ancak başaramadıklarını aktaran Arıcı, "Penaltı kararı verilmeseydi maç lehimize daha farklı olabilirdi. Düşüncemiz penaltı değil. Kazanmamız gereken maçtı. Puana çok ihtiyacımız vardı. Puan alsaydık diğer maçları keyifle izleyecektik" dedi.

"GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI HAYATİ"

Trabzonspor mağlubiyeti sonrası gelecek hafta oynanacak Gençlerbirliği maçının kendileri açısından daha da önem kazandığına dikkati çeken Arıcı, "İşimiz Gençlerbirliği maçına kaldı. Gençlerbirliği'ni yenersek düşme tehlikesini atlatırız. En azından puan kazanmalıyız. Dünkü maçtan sonra Gençlerbirliği maçı çok önemli hale geldi. Gençlerbirliği, hayati bir maç durumunda. Ligde kalmak istiyorsak Gençlerbirliği'ni yeneceğiz başka çare yok. Zeki, Salih haricinde sakat oyuncularımızın tamamı iyileşti. Daha ideal kadroyla Gençlerbirliği maçına hazırlanacağız" diye konuştu.

TÜREL SOYUNMA ODASINDA FUTBOLCULARA MORAL VERDİ

Büyükşehir Belediye Başkanı ve Antalyaspor Onursal Başkanı Menderes Türel'in Trabzonspor karşılaşması sonrası soyunma odasında futbolcularla görüşmesini anlatan Arıcı, şunları söyledi:

"Futbolcular maçtan sonra çok üzgündü. Menderes başkan onlara moral verdi. Futbolcuları mücadelesinden dolayı tebrik etti. Sahada iyi mücadele verdiklerini anlattı. Futbolculara Trabzonspor maçında ellerinden geleni yaptıklarını belirterek bundan sonraki haftalarda kazanmalarını diledi. Başkan, 'Antalyaspor bu ligde kalacak siz bugünkü futbolunuzu oynamaya devam edin' dedi. Futbolcular için de moral verici bir durum oldu."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!