Ardahanlılar Kaz gecesinde buluştu

Güncelleme Tarihi:

Ardahanlılar Kaz gecesinde buluştu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2017 17:29

Ardahanlılar Kaz gecesinde buluştu

Haberin Devamı

Mehmet DEMİR/ANKARA, (DHA)- ARDAHAN Dernekler Federasyonun, Ardahan'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 96'ncı yılı nedeniyle düzenledikleri kaz gecesinde bir araya geldiler.

İller Bankası Sosyal Tesisleri'nde Ardahan'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yılı nedeniyle düzenlenen Kaz gecesinde bir araya gelindi. Geceye Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, milletvekilleri siyasi parti temsilcileri sanat dünyasından tanınmış sanatçıları, iş dünyasının önemli simaları, sivil toplum örgütleri, demokratik kitle örgütleri, üstü bürokratlar. meclis üyeleri 2000 e yakın Ardahan’lı ve konuklar katıldı. Gecede konuşan Ardahan Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Ergüder Şimdi, Ardahan’ın sürekli göç veren bir il olduğunu, durdurulması için özel teşviklerin getirilmesi gerektiğinin altını çizdi. Ardahan'ın neredeyse 8 ay kar altında kalınması nedeniyle yaşamın durma noktasına geldiğini, bu dönemlerde de işyerlerinin kapalı olduğunu belirten Şimdi, "Ardahan’ın hiç kar altında kalmayan bir il ile aynı şekilde değerlendirilmemeli, vergilendirilmemeli, yakıtların aynı ücretlendirmelere tabi tutulmaması gerekir" dedi.

Ardahan Dernekler Federasyonunun müzik korosunun seslendirdiği Ardahan ve yöre türküleri, katılımcılar ve hemşehriler tarafından büyük bir Coşkuyla alkışlandı. Gecede davetlilere kaz eti ikram edildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!