Ardahan Üniversitesi’nde İç Kontrol Eğitimi Verildi

Güncelleme Tarihi:

Ardahan Üniversitesi’nde İç Kontrol Eğitimi Verildi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2015 17:20

ARÜ'DE İÇ KONTROL EĞİTİMİ

Ardahan Üniversitesi (ARÜ)’nde iç kontrol sistemleri ve risk yönetim konusunda eğitim verildi.
Ardahan Üniversitesinin iç kontrol sisteminde risk ve süreç yönetiminin geliştirilmesi için ortak değerlendirmelerde bulunmak amacı ile İnsani Bilimler ve Edebiyat Fakültesi Yeşil Salon’da eğitim gerçekleştirildi. Eğitime ARÜ Genel Sekreteri Ercan Gültürk, Genel Sekreter Yardımcısı Canan Korkmaz, Strateji Geliştirme Daire Başkanı M. Kenan Tan, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Çağrı Coşkun, Personel Daire Başkanı İdris Karagöz, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Havva Vanlı, Hukuk Müşaviri Öğr. Gör. Kubilay Aras, birimlerin harcama yetkilileri ve gerçekleştirme görevlileri katıldı.
Eğitim öncesinde konuşan ARÜ Genel Sekreteri Ercan Gültürk, “İç kontrol sistemleri ve risk yönetimi eğitimi üniversitemizin kurumsallaşması adına çok önemli bir etken. Gerçekleştirilen eğitimin üniversitemizde layıkıyla takip edileceğinden eminim. Üniversitemizde bu eğitimin verilmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Eğitimin üniversitemize ve personellerimize çok büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum” dedi.
İç kontrol sistemleri eğitiminde, kamu mali yönetiminde iç kontrol sisteminin önemi hakkında farkındalığı geliştirmek, kurumsal risk yönetimi ve uygulamaları ile süreç yönetimi hakkında ortak bilinci güçlendirmek istenildiği ifade edildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!