Araplardan Şehir Hastanesi’ne ilgi

Güncelleme Tarihi:

Araplardan Şehir Hastanesi’ne ilgi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2017 11:57

Araplardan Şehir Hastanesi’ne ilgi

Haberin Devamı

MERSİN’e Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’ın davetlisi olarak gelen Kuveyt, Suudi Arabistan, Dubai ve Ummanlı işadamları Şehir Hastanesi’nde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.
Sağlık turizmi için Çukurova Kalkınma Ajansı’nın (ÇKA) desteği ile gerçekleştirilen ziyarete 40 kişilik Arap iş adamı heyeti katıldı. Şehir Hastanesi Yöneticisi Op.Dr.Recep Aydın konuklarına hastane hakkında bilgi verdi. Dr. Aydın, tesiste en ileri teknolojiye sahip tıbbi donanım, bin 300 yatak ve otel konforunda tek kişilik nitelikli hasta odaları bulunduğunu anlattı. Şehir Hastanesi’nin, Avrupa’nın en geniş yüzölçümüne sahip hastanesi olduğunu vurgulayan Aydın, kapılarının, Türk vatandaşları ile aynı şartlarda hizmet almak üzere Arap halkına da açık olduğunu kaydetti.
Aydın’ın konuşmasını dinleyen heyet, hastane ile ilgili tanıtım filmini de izledi.
Mersin Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm.Dr.Memnune Çamsarı ise  "Hasta ve hasta yakınlarının, sağlık hizmetine kolay, hızlı ve konforlu bir yolla ulaşmasını amaçlayan Mersin Şehir Hastanesi tüm yapı ve donanımı bakımından sağlık turizminde öncü olma yönündedir" diye konuştu.

MERSİN, (DHA)
FOTOĞRAF
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!