AÖF sınavı saat kaçta bitecek? AÖF sonuçları ne zaman açıklanır?

Güncelleme Tarihi:

AÖF sınavı saat kaçta bitecek AÖF sonuçları ne zaman açıklanır
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2017 09:11

AÖF sınavı saat kaçta bitecek sorusu, sınavdan çıkacak olan yakınlarını bekleyen vatandaşlar tarafından sorgulanmaya başlandı. Örgün eğitim şansı bulamayan ve eğitimlerini sürdürmek isteyen vatandaşların dahil olduğu AÖF sınavı, sonuçları ile şimdiden merak edilmeye başlandı. İşte, Türkiye'nin birçok noktasında gerçekleşecek olan AÖF sınavı saat kaçta bitecek sorusunun cevabı ve detaylı bilgiler

Haberin Devamı

AÖF sınavının yarın saat kaçta yapılacağı binlerce Açıköğretim Fakültesi öğrencisi tarafından merak konusu oldu. AÖF bahar dönemi final sınavları yarın gerçekleşecek. Binlerce aday yarın AÖF bahar dönemi final sınavlarında ter dökecek. Öğrenciler son hazırlıklarını yapıp sınava hazırlanıyorlar. Peki, AÖF sınavı yarın saat kaçta yapılacak?

AÖF final sınavlarının giriş yerleri AÖF resmi internet sitesi üzerinden erişime açıldı. Binlerce aday sınav giriş belgelerini temin ettikten sonra hemen AÖF bahar dönemi final sınavlarına odaklandı. Yarın sınava girecek olan adaylar, AÖF bahar dönemi final sınavlarının saat kaçta yapılacağını merak ediyor. Peki, AÖF sınavı yarın saat kaçta yapılacak?

AÖF SINAVI SAAT KAÇTA

Türkiye ve K.K.T.C. Lefkoşa’da aynı saatlerde sabah 9.30’da başlayıp 11.30'da, öğlenden sonra yapılacak oturum ise 14.00’da başlayıp 16.00'da sona erecek.

Haberin Devamı

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ ALMAK İÇİN TIKLAYIN

AÖF SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖF dönem sonu sınavları, herhangi bir aksilik olmaması halinde 15 gün içerisinde öğrencilerle paylaşılacak. AÖF sonuçlarına dair resmi bir açıklama yer almamakla birlikte öğrenciler, sınav sonuçlarını AÖF öğrenci otomasyonu sistemi aracılığıyla takip edebilecek.

AÖF’TE GEREKLİ BELGELER

* Fotoğraflı Sınav Giriş BelgesiFotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi

* Fotoğraflı ve soğuk damgalı nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, süresi geçerli pasaport, zorunlu askerlik görevini yerine getirmekte olan er/erbaşlar ile askerî öğrenciler için askerî kimlik belgesi, Türkiye Barolar Birliği tarafından verilen Baro Kartı/Avukat Kimlik Belgesi, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait pembe/mavi kartlar, yurt dışında yapılan sınavlarda o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmi belge bu amaçla kullanılabilir.

AÖF GEÇME NOTU KAÇ?

Anadolu Üniversitesi AÖF vize ve final sınavları sonucu, alınan notun en az 100 üzerinden 35 olması, dersi başarılı olarak geçmenizi sağlıyor. Bunun haricinde, 84 ve 100 arası not alan öğrenciler AA, 77-83 arası not alan öğrenciler AB, 71 ve 76 arası not alan öğrenciler BA, 66 ve 70 arası not alan öğrenciler BB, 61 ve 65 arası not alan öğrenciler BC, 56 ve 60 arası not alan öğrenciler CB, 50 ve 55 arası not alan öğrenciler ise CC harfiyle derslerinden geçiyor. Koşullu olarak geçme notları ise 46 ve 49 arası CD, 40 ve 45 arası notlar DC, 33 ve 39 arası notlar ise DD olarak harflendiriliyor.

Haberin Devamı

AÖF SINAV TARİHLERİ

Bahar Dönemi Ara Sınavı*20 - 21 Mayıs 2017
Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı*08 - 09 Temmuz 2017
2016-2017 Üç Ders Sınavı*13 Ağustos 2017
2017 Batı Avrupa Programları Seçme Sınavı*08 Temmuz 2017

BAKMADAN GEÇME!