Antalyasporlu sporcu birinci oldu

Güncelleme Tarihi:

Antalyasporlu sporcu birinci oldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2017 12:11

Antalyasporlu sporcu birinci oldu

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYASPOR Jimnastik Takımı sporcularından Rüzgar Naz Bozkurt, Uluslararası Trhopy Novisad Yarışması'nda birinci oldu.
Sırbistan'ın Novisad kentinde düzenlenen Uluslararası Trhopy Novisad Yarışması'nda Antalyaspor sporcusu 6 yaşındaki Rüzgar Naz Bozkurt hem altın madalyanın hem de kupanın sahibi oldu. Antalyaspor Jimnastik Takımı Antrenörü Merve Kahraman, turnuvaya Rusya, Bulgaristan, İsrail, Macaristan ve Hırvatistan'ın da aralarında bulundu 15 ülkeden yaklaşık 400 sporcunun katıldığını söyledi. Uluslararası yarışmada Rüzgar Naz Bozkurt'un birincilik kürsüsüne çıkmayı başardığını belirten Karaman, "Ayrıca Ayşe Nisa Dağ da 3'üncü oldu ve bronz madalya aldı. Ortaya koydukları başarı performanstan dolayı onları gönülden kutluyorum" dedi.
"ANTALYA'YA DAHA NİCE BAŞARILAR GETİRECEĞİZ"
Gelecek vadeden bir takıma sahip olduklarını ve çok çalıştıklarının altını çizen Merve Kahraman, "Katılmış olduğumuz tüm müsabakalarda sporcularımızın gayretiyle gelen başarılar sayesinde Antalyaspor bayrağını önce Türkiye'de sonrasında da Avrupa'da dalgalandırdık. Antalya'mıza daha nice başarılar getireceğiz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!