Antalyaspor potada liderliği garantiledi

Güncelleme Tarihi:

Antalyaspor potada liderliği garantiledi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2017 11:30

Antalyaspor potada liderliği garantiledi

Haberin Devamı

 

Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA) - TÜRKİYE Basketbol 2. Lig (TB2L) A Grubu'nda şampiyonluk mücadelesi veren Antalyaspor, İnegölspor'u 62-52 yenerek, grup maçları bitimine 1 hafta kala liderliği garantiledi.
TB2L A Grubu'nda Antalyaspor ile İnegölspor, Antalya 10 Bin Kişilik Spor Salonu'nda karşılaştı. İyi savunma yapan İnegölspor, Antalyaspor'un hücumlarını etkisiz hale getirmeyi başardı ve ilk peryodu 16-13 önde bitirdi. Katı savunmasını ikinci peryotta da sürdüren İnegölspor, Antalyaspor'un 7 sayısına 13 sayı ile karşılık verip devreyi 29-20 önde kapadı. Antalyaspor, üçüncü çeyrekte rakibin 11 sayısına 19 sayı ile karşılık verip skor farkını azalttı. Kırmızı beyazlılar, son peryotta 12 sayı yediği İnegölspor'un potasına 23 sayı bırakarak maçı 62-52 kazandı.
Antalyaspor, İnegölspor galibiyetiyle grup maçlarının bitimine 1 hafta kala liderliği garantiledi. 15 galibiyete ulaşan kırmızı beyazlılar, en yakın takipçisi Artvin Belediye'ye 2 galibiyetle fark attı. Antalyaspor, gruptaki son maçında deplasmanda Adanaspor ile karşılaşacak. TB2L A ve B gruplarında ilk 6'ya giren takımlar Play-Off oynayacak. Play-Off'u ilk 2'de bitiren takımlar Türkiye Basketbol 1. Ligi'ne yükselecek.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!