Antalyaspor Masa Tenisi takımları Adana'da

Güncelleme Tarihi:

Antalyaspor Masa Tenisi takımları Adanada
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2017 15:22

Antalyaspor Masa Tenisi takımları Adana'da

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - TÜRKİYE Masa Tenisi Süper Ligi'nde mücadele eden Antalyaspor Kadın Masa Tenisi Takımı ve 1. Lig'de mücadele eden Erkek Masa Tenisi Takımı, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından düzenlenen 2017-2018 sezonu maçlarına katılmak için Adana'ya gitti.
Masa Tenisi Türkiye Lig'leri maçları 7 Ekim'de Adana Sakıp Sabancı Spor ve Sergi Sarayı Spor Salonu’nda başlayacak. İlk kez dört farklı lig, 128 takım ve 500’den fazla sporcu, aynı hafta aynı salonda liglere ’merhaba’ diyecek. 2017-2018 sezonu Masa Tenisi Türkiye Süper Ligi’nin yanı sıra, 1.Lig, 2.Lig ve 3.Lig’in de erkeklerde ve bayanlarda ilk hafta maçlarının heyecanı yaşanacak. Erkeklerde ve kadınlarda toplam 128 takımın mücadele edeceği Türkiye Lig’lerinin açılışı Masa Tenisi Festivaline dönüşecek. 7 Ekim 2017 Cumartesi günü saat 10.00'da kadın, saat 12.00'da ise erkekler müsabakaları başlayacak.
Türkiye Masa Tenisi Süper Ligi'nde mücadele eden Antalyaspor Kadın Masa Tenisi Takımı ve 1 Lig'de mücadele eden Erkek Masa Tenisi Takımı da Adana'ya gitti. Kadın Masa Tenisi Takımı Şule Nur Tosun, Nermin Canter, Burçak Baş, Zeynep Özen, Ilgıt Çelik'ten, Erkek Masa Tenisi Takımı ise Kader Dönmez, Oğuz Akıncılar, Nurhan Tüfekçi ve Mustafa Arslan'dan oluşuyor. Kırmızı-beyazlı takımlar başantrenör Yahya Gürcüm önderliğinde müsabakalara çıkacak.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!