Antalya'nın muhtarları tek kitapçıkta

Güncelleme Tarihi:

Antalyanın muhtarları tek kitapçıkta
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2017 10:46

Antalya'nın muhtarları tek kitapçıkta

Haberin Devamı

 

Alparslan ÇINAR/ANTALYA, (DHA) - TÜRKİYE Muhtarlar Derneği Antalya Şubesi, Antalya'nın 19 ilçesindeki tüm mahalle muhtarlarının isim ve iletişim bilgilerini bir kitapçıkta topladı.

Türkiye Muhtarlar Derneği Antalya Şubesi, kaynaşma gecesi düzenledi. Bir otelde düzenlenen geceye, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, milletvekilleri CHP'li Mustafa Akaydın, Niyazi Nefi Kara, MHP'li Mehmet Günal, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, CHP İl Başkanı Mustafa Erdem, MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy, Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Ramazan Özünal ve 19 ilçenin mahalle muhtarları katıldı.

Türkiye Muhtarlar Derneği Antalya Şubesi Başkanı Mustafa Yılmaz yaptığı konuşmada muhtarlar olarak vatandaşlarla sürekli iletişim halinde olduklarını söyledi. Vatandaşla devlet arasında bir köprü olduklarını belirten Yılmaz, vatandaşın en kısa yoldan muhtarlara ulaşabilmesi için bir çalışma yaptıklarını söyledi. Bir kitapçık hazırlayarak 911 muhtarın isimlerini ve cep telefonlarını bu kitapçıkta bir araya getirdiklerini belirten Yılmaz, “Vatandaşımız artık kendi mahallesinin yanı sıra herhangi bir mahallede sorun, sıkıntı gördüğü zaman ilgili muhtarın telefonuna ulaşıp muhatap olabilecek. Kitapçıkta emniyet birimlerine ait yetkili kişilerin de telefonları ve isimleri mevcut. Bu çalışma iletişimin kısa sürede gerçekleşmesi için yapılmıştır. Vatandaşlarımız mahalle muhtarlarından bu kitapçığı temin edebilir" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!