Antalyalı gurmeler buluştu

Güncelleme Tarihi:

Antalyalı gurmeler buluştu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2016 17:01

Antalyalı gurmeler buluştu

Haberin Devamı

 

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - GASTRONOMİ sanatının ve servisinin gelişmesini amaçlayan Chaine des Rotisseurs Derneği yönetimi ve üyeleri yemekte buluştu.
Türk, Fransız, Alman ve İtalyan mutfağından seçkin örneklerin sunulduğu geleneksel yemek, Kemer Tekirova'daki Amara Dolce Vita Luxury Hotel'de gerçekleşti. Her biri birbirinden lezzetli yemeklerin tadına bakan aynı zamanda sunumu en ince ayrıntısına kadar inceleyen gurmeler tam not verdi.
50 dernek üyesinin katıldığı gecede, otel aşçıları tarafından hazırlanan Türk, Fransız, Alman ve İtalyan mutfaklarının seçkin yemekleri muhteşem servisle misafirlere sunuldu. Fransız mutfağından deniz ürünleri çorbası, Türk mutfağından somon confit, bıldırcın sitrus, granita, kahve soslu dana bonfilesi gibi birbirinden farklı lezzette yemek ve tatlılar ikram edildi.
Lezzet ve keyfin bir arada yaşandığı gecede konuşan Chaine des Rotisseurs Antalya Başkanı Nihat Tümkaya, ev sahipleri Amara Dolce Vita Luxury Hotel Genel Müdürü Tamer Önaldı'ya teşekkür edip plaket verdi. Gecede ayrıca, Executive Chef Atilla Levent Erdem ve ekibine, İçecek Müdürü Servet Bulut'a ve Amara Hotels Genel Koordinatörü Korhan Alşan'a destekleri için teşekkür edildi.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!