Antalya'da AVM'lerde yılbaşı ışıltısı

Güncelleme Tarihi:

Antalyada AVMlerde yılbaşı ışıltısı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2016 13:37

Antalya'da AVM'lerde yılbaşı ışıltısı

Haberin Devamı

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da alışveriş merkezleri başta olmak üzere, 5 yıldızlı oteller yılbaşı hazırlıklarını tamamladı. Kent merkezindeki büyük alışveriş merkezleri, Noel ağaçlı, binlerce led ışıklı ve yılbaşı süslü dekorlarıyla dikkat çekiyor.

Terracity, Migros, Özdilek, MarkAntalya ve Deepo alışveriş merkezleri, yılbaşının yaklaştığını rengarenk ışık süslemelerle duyuruyor. Lara bölgesinin popüler alışveriş merkezi TerraCity'de yılbaşı dekoru göz alıyor. 2017'ye özel tasarlanan yılbaşı dekoru, merkezin girişinden başlayıp içerilere kadar uzanıyor. 6 metre yüksekliğinde, yüzlerce led lamba ile aydınlatılmış Ren geyiği heykeli, metrelerce uzaklıktan görülebiliyor. AVM'deki el sallayan Noel Baba, 8 metre uzunluğunda yılbaşı ağacı ile hareketli heykellerden oluşan buz köşesi dikkat çeken süslemeler arasında. Silindir ışık dekorları, altın bannerlar, top çelenkler, alınlıklara led ışıklar, ışıklı tavan dekorları, eğlenceli senaryo alanları ile ziyaretçilere alternatif alanlar hazırlandı.

İşletmenin dış cephe aydınlatmasına özen gösterildiğini belirten TerraCity Alışveriş Merkez Müdürü Gözde Hoşten, “Başta minik ziyaretçilerimiz olmak üzere 7'den 70'e herkesin ilgisini çeken yılbaşı süslemeleri, oyun alanları ve hareketli figürler büyük ilgi görüyor. AVM içinde yer alan kral koltuğu ile de ziyaretçilerimiz eğlenceli anlarını fotoğraflayarak unutulmayacak güzel anılar oluşturacak" dedi.

Migros Alışveriş Merkezi'nde ise havuz kısmı ve palmiye ağaçları led ışık kabloları ile donatıldı. AVM'nın dış cephesi, sarkık led ışıklarla süslendi. Giriş kapısı önünde Ren geyiklerinin çektiği Noel Baba arabası ile hediye paketlerinin olduğu köşe fotoğraf çekmek isteyenler için oluşturuldu. AVM'nin alt katına konumlandırılan 10 metre yüksekliğindeki dev Noel ağacının zirvesi, merkezin 2 katına kadar yükseldi. Noel ağacının üzeri renkli top ve süslerle süslendi. Özçekim yapmak isteyenler Noel ağacı önüne akın etti. Merkezin tavanından da renkli yılbaşı topu sarkıtları oluşturuldu.

Deepo Outlet Center da süslemeleriyle dikkat çekti. Merkezin dış cephesi 1200 metrelik ip led ışıkla kaplandı. AVM içinde kullanılan süslemeler ise 100 adet mavi, beyaz led ışıklı, altın sarısı ve gümüş renginde süs topları ve noel ağaçlı tasarım uygulandı. Mağaza içinde 2 adet Noel ağacı özenle süslenerek yılbaşı için hazırlandı.

Özdilek AVM'de ise yılbaşı süslemesi, AVM'nin dört bir yanına yayıldı. Giriş kapısı girişine yuvarlak hatlı led ışıklı Noel ağacı, merkezin dış duvarlarına ise binlerce led ışıktan oluşan sarkıklar asıldı. Yılbaşı köşesi hemen giriş kapısının sol tarafına kuruldu. Rengarenk süslemelerle yılbaşı ışıltısını yansıtan Özdilek'in içi ve dışı hatıra fotoğrafı çektirenlerle dolup taştı.

AVM'lerin yanı sıra beş yıldızlı oteller de yılbaşı süslemeleriyle dikkat çekti. Hotel Su lobisi, her yıl olduğu gibi Noel Baba arabası ve geyiklerine ev sahipliği yapıyor. 40 metrekare alan üzerine kurulan yılbaşı standında 5 geyikli Noel Baba arabası ile Noel Baba maketi dikkat çekiyor.

FOTOĞRAFLI



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!