'Antalya Yetimlerine Sahip Çıkıyor'

Güncelleme Tarihi:

Antalya Yetimlerine Sahip Çıkıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2017 14:52

'Antalya Yetimlerine Sahip Çıkıyor'

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Valisi Münir Karaloğlu'nun eşi Sevim Karaloğlu koordinatörlüğünde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından yürütülen 'Antalya Yetimlerine Sahip Çıkıyor' projesi kapsamında, piknik düzenlendi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın destekleriyle proje kapsamında çocukların moral ve motivasyonlarına katkı sağlamak için Hayvanat Bahçesi'nde düzenlenen piknikte yetim çocuklar ve anneleri beraber yemek yedi, çeşitli oyunlar oynadı. Çocuklar özellikle çuval yarışı, yumurta taşıma yarışı ve sandalye kapma yarışlarıyla eğlendi. Antalya Emniyet Müdürlüğü personeli çocuklara hediye dağıttı. Proje kapsamında çocukların moral ve motivasyonlarına katkı sağlamak için düzenlenen piknik, sihirbazlık ve palyaço gösterileri ile devam etti.

İhtiyaç sahibi aileler ve çocuklara her türlü yardım ve desteğin sağlandığı 'Gönül Elçileri Projesi'nin bir alt etkinliği olan 'Antalya Yetimlerine Sahip Çıkıyor' projesi ile, yetim çocukların eğitimine yapılan katkıların yanı sıra, çeşitli sosyal ve kültürel faaliyetler de gerçekleştiriliyor.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!