Antalya Kemer'de Uluslararası Yoga Festivali

Güncelleme Tarihi:

Antalya Kemerde Uluslararası Yoga Festivali
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2017 11:38

Antalya Kemer'de Uluslararası Yoga Festivali

Haberin Devamı

Adem YAZICI/ANKARA, (DHA)- ULUSLARARASI Yoga Festivali bu ay 19-20-21 Mayıs'ta Antalya Kemer'de düzenlenecek. Çam ağaçları ve turkuaz rengi Akdeniz'in buluştuğu Kemer Beldibi'nde Yoga tatili ile yaza güzel bir merhaba demenin tam zamanı olduğu belirtildi.
Spor yapmak, tam zihinsel, duygusal, fiziksel denge yakalamak, doğal yaşamak, sağlıklı zayıflamak için yaz başı tam da Yoga vakti olduğu kaydedildi. ürkiye'nin eşsiz doğal güzelliklerinde, 10 yıldır yerli ve yabancı yüzlerce Yoga severi her ay buluşturan Uluslararası Yoga Festivali, Yogayı orijinal haline ve bilimsel altyapısına sadık kalarak sunuyor. Uluslararası Yoga Federasyonu (UYF) Başkanı Akif Manaf, "Yoga tüm sporların temelinde vardır ilkesi ile herkesi sağlıklı yaşam için Yogayı orijinal hali ile keşfe davet ediyoruz. UYF katkılarıyla yapılan organizasyon Yogayı keşfetmenin çok doğru bir adresi" dedi.  
Festival programında, 6 Ana Çakra (enerji merkezi) çalışması, Meditasyon, Nefes Teknikleri, Biyoenerji, Gevşeme Çalışmaları, Zayıflamak için Yoga, Güneş Enerjisiyle Bağlantı pratikleri dahil. İnteraktif Söyleşi ve Film Gösterimi'nde Yoga, doğal ve sağlıklı yaşam üzerine UYF Başkanı Akif Manaf'ın söyleşisibulunuyor.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!