Antalya DTO'da Ahmet Çetin dönemi

Güncelleme Tarihi:

Antalya DTOda Ahmet Çetin dönemi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2018 09:53

Antalya DTO'da Ahmet Çetin dönemi

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Deniz Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Ahmet Çetin seçildi.
Antalya DTO Organ Seçimleri, oda hizmet binasında gerçekleştirildi. 685 üyenin bulunduğu seçimlerde İnanç Kendiroğlu ile Demre Yatçılar Kooperatifi Başkanı Ahmet Çetin'in listesi yarıştı. Yoğun ilginin olduğu seçimlerde 580 oy kullanıldı. İnanç Kendiroğlu'nun beyaz listesi 272 oy, Ahmet Çetin'in mavi listesi 306 oy alırken, 2 oy da geçersiz sayıldı. Centilmen ve coşkulu havada geçen seçimlerde başkan seçilen Ahmet Çetin, kendisine destek veren üyelere teşekkür etti.
HELİKOPTERLE ANTALYA'YA GELDİ
Antalya Serbest Bölgesi'nde lüks yat üretimi yapan Sarp Yat'ın sahibi de olan Eti Holding Yönetim Kurulu Başkanı Firuzhan Kanatlı ile Genel Müdür Ünal Şakar da DTO seçimlerinde oylarını kullandı. İnanç Kendiroğlu'nun listesinde bulunan İzzet Ünlü'nün çocukluk arkadaşları olan Kanatlı ve Şakar, sabah Eskişehir Sanayi Odası seçimlerinde oylarını kullandıktan sonra helikopterle Antalya'ya geldi. Antalya DTO hizmet binasında oyunu kullanan Kanatlı ve Şakar, bir süre İzzet Ünlü ve İnanç Kendiroğlu ile görüşerek başarılar diledi.
Ünlü ve Kendiroğlu da Firuzhan Kanatlı ve Ünal Şakar'a gösterdikleri ilgi ve destekten dolayı teşekkür etti. Firuzhan Kanatlı ve Ünal Şakar, daha sonra Sarp Yat tersanesinde incelemelerde bulundu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!