Annelerin sanat heyecanı

Güncelleme Tarihi:

Annelerin sanat heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2017 12:24

Annelerin sanat heyecanı

Haberin Devamı

 

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Haşim İşcan Aile Eğitimi ve Sosyal Hizmetler Merkezi'nde annelerin ürettikleri rengârenk dekoratif el sanatı eserler, Karaalioğlu Parkı'ndaki Ramazan Çarşısı'nda sergilendi.

'Haşim İşcan Aile Eğitimi' standında sergilenip satışa sunulan el emeği, göz nuru el sanatları arasında bez- örgü bebek, yazma, iğne oyası, mutfak-kapı süsü, otantik kolye, kapı çanı ve daha birçok dekoratif ve hediyelik sanat çalışmaları göz kamaştırdı. El sanatları öğretmeni Hülya Alim, Büyükşehir Belediyesi Haşim İşcan Çocuk Kreşi'ne çocuklarını, torunlarını her sabah getiren anneler ve büyük anneler için açılan sanat atölyesinde yeteneklerin ortaya çıkarıldığını, becerilerin geliştirildiğini belirtti.

Atölye çalışmaları hakkında bilgi veren Hülya Alim, "Anne ve büyükannelerin çocukların kreşten çıkma saatini beklerken atölyemizde el sanatlarıyla uğraşmalarını sağladık. Genç ve yetişkin kursiyerlerimiz, sıkılmadan, sabırla çalışarak farklı materyaller kullanarak dekoratif süs eşyaları üretiyor. Ortaya çıkardıkları her eser onlara büyük heyecan veriyor. Sabırla çalışıyorlar, üretimlerini pazarlayıp para kazanıyorlar, aile ekonomilerine katkıda bulunuyor" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!