Anneler çocuklarına örnek olmak için kitap okuyor

Güncelleme Tarihi:

Anneler çocuklarına örnek olmak için kitap okuyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2016 15:10

Anneler çocuklarına örnek olmak için kitap okuyor

Haberin Devamı

 

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA) - ANTALYA'nın Demre İlçesi'nde ilkokul öğrencilerinin anneleri çocuklarına örnek olmak için kitap okuyor.
Demre'de eğitim öğretim yapan Karabucak İlkokulu sınıf öğretmeni Keziban Atılgan'ın önerisiyle bir araya gelen anneler, 'Ailemle Okuyorum Projesi' kapsamında kitap okumaya başladı. Çoğunluğu seracılık yapan ve çalışmayan 19 anneden 12'si kampanyaya katıldı.
Öğretmen Keziban Atılgan, "İlk okunacak kitap olarak Ali Rıza Binboğa'nın Yankılı Kayalar kitabını belirledik. Okul Müdürü Yusuf Şimşek her velimize kitabı satın alarak hediye etti. Kısa sürede okudular. İkinci kitap olarak Sarah Joe'nin Böğürtlen Kışı adlı kitabını seçtik. Üçüncü kitap, Canan Tan'ın En Son Yürekler Ölür kitabı oldu. Üç kitabı okuduk, değerlendirdik. Dördüncü kitap olarak Zülfü Livaneli'nin Seranad kitabını belirledik. Anneler okumaya başladı" diye konuştu.
Annelerin okuduğu kitapları çocuklarıyla paylaştığını vurgulayan Atılgan, "Öğrencilerimle annelerinin okudukları kitabı tartışır, konuşur olduk. Öğrencilerimde de okuma sevgisi gelişmeye başladı" dedi.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!