Anne-kızdan moda tüyoları

Güncelleme Tarihi:

Anne-kızdan moda tüyoları
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2015 01:17

Ünlü modacı Nedret Taciroğlu ile modacı kızı Yasemin Taciroğlu, Elle Style Tips kapsamında Ankaralı kadınlarla buluştu. Modacı anne-kız, özel tasarımlar ve moda trendleri hakkında tüyolar verdi.

Haberin Devamı

Türk modasının önemli isimlerinden ve yurtdışında gerçekleştirilen birçok moda haftasında Türkiye’yi temsil eden Nedret Taciroğlu ve kızı Yasemin Taciroğlu, Elle Style Tips etkinliği kapsamında Ankaralı kadınlarla bir araya geldi. Armada Alışveriş ve İş Merkezi’nin ev sahipliğinde, Anneler Günü kapsamında gerçekleşen davete, Başkent cemiyet hayatının tanınmış isimleri katıldı. Armada Hayat Sokağı bünyesindeki Downtown Food Club’ta gerçekleşen davette Nedret Taciroğlu, ‘haute couture’(özel tasarım) ve bu yılın moda trendleri hakkında tüyolar verdi. Davetliler, moda üzerine merak ettikleri soruları sordu.

MİNİ DEFİLE DÜZENLENDİ

Elle Dergisi Yayın Direktörü Işın Görmüş’ün moderatörlüğünde gerçekleşen söyleşi esnasında 4 manken de Nedret Taciroğlu’nun koleksiyonundan en önemli parçaları giyerek mini bir moda şovu gerçekleştirdi. Etkinliğe Beliz Büyükhanlı, Şenay Dağlı, Neşe Boysanoğlu, Ayşe Yıldız, Lerzan Barutoğlu Mete, Ahsen Demirci, Tuba Kartal, Ruşa Acar, Nesrin Kılavuz, Aysun Kaba, Buket Koçer gibi Ankara cemiyet hayatının önde gelen tanınmış isimleri katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!