Anne Büyüknohutçu'dan, Başkan Uysal'a Atatürk resmi

Güncelleme Tarihi:

Anne Büyüknohutçudan, Başkan Uysala Atatürk resmi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2017 15:38

Anne Büyüknohutçu'dan, Başkan Uysal'a Atatürk resmi

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da cinayete kurban giden doğa ve yaşam savunucusu Ali Ulvi Büyüknokutçu'nun annesi Fethiye Büyüknohutçu, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'a, Atatürk resmi hediye etti.
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, eşi Aysin ile birlikte cinayete kurban giden doğa ve yaşam savunucusu Ali Ulvi Büyüknokutçu'nun annesi 85 yaşındaki Fethiye Büyüknohutçu'yu konuk etti. Anne Fethiye Büyüknohutçu'ya, Ali Ulvi Büyüknokutçu'nun yeğenleri Timur Eker ve Fikret Sağdaş da eşlik etti. Fethiye Büyüknohutçu, Ali Ulvi Büyüknokutçu'nun kız kardeşi Hacer Sağdaş'ın, Atatürk'ün Çanakkale Savaşı'ndaki unutulmaz fotoğrafını çizdiği resmi Başkan Uysal'a hediye etti.
Doğayı, yaşamı savunan dostu, arkadaşı Ali Ulvi ve eşi Aysin Büyüknohutçu'yu kaybetmenin üzüntüsünü yaşadığını söyleyen Uysal, “Anıları önünde saygıyla eğiliyor, doğayı ve yaşam hakkını savunma mirasına sahip çıkacağımızı tekrarlıyorum. Mücadelelerini yaşatmak adına Aysin- Ali Ulvi Büyüknohutçu Çevre Bilinci Parkımızı açtık" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!