Ankara'nın Yeni Mahall'lesi

Güncelleme Tarihi:

Ankaranın Yeni Mahalllesi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2014 16:12

Türkçe’de bölge anlamına gelen “mahal” ve İngilizce’de büyük salon anlamına gelen “hall” sözcüklerinden oluşturulmuş ismimizden ilham aldık; Ankara’nın yeni Mahall’lesini yarattık.

Haberin Devamı




Uluslararası Mimarlık Ofisi RMJM ve Öncüoğlu Mimarlık imzasıyla tasarlanan ve Türkerler İnşaat tarafından hayata geçirilen Mahall Ankara, Ankara’nın en kararlı gelişen aksı Eskişehir Yolu’nda; lokasyonu, mimarisi ve sunduğu yaşam alternatifleriyle son yıllarda Başkent’te hayata geçirilen en gözde projelerinden biri olarak hızla yükseliyor.

Ankaranın Yeni Mahalllesi

Mahall’de Bahara Özel Fırsatlar
Mahall Ankara’da aylık %0,88 sabit faizle banka kredili veya 24 ay vade farksız taksitle ödeme ile konut veya ofis sahibi olmak artık çok kolay…

Detaylı bilgi ve örnek dairemizi ziyaretiniz için;
Tanıtım Ofisi: Eskişehir Yolu 9. Km. Çankaya / ANKARA
www.mahallankara.com
444 36 12

Metropoliten Yaşam Karması

Ankaranın Yeni Mahalllesi
Mahall Ankara’da hayatın dört elementi söylemiyle dört büyük ve farklı bir karma yer alıyor; 226 adet ofis, 363 adet konut, 78 adet City Suits, 129 odalı business otel ve 42 adet mağazası ile dört ana fonksiyonu içinde barındırıyor.

Geniş ölçekli karma projede 3 bin kişinin yaşayacağı ve tahmini 10.000 kişinin gün içerisinde ziyaret edeceği mahalle konseptinin yapımına, Türkerler İnşaat tarafından, 40.000 m2 arazi üzerine 283.000 m2 inşaat alanına sahip olarak 2013 yılının Kasım ayında başlanıldı.

Mahall Ankara, konum itibariyle pek çok kamu kurumunun ve altı üniversitenin (ODTÜ, Hacettepe, Bilkent, Ufuk, TOBB, Başkent) ortasında bulunuyor. Ankara Eskişehir Yolu üzerinde bulunan proje, Ankara’nın yeni ulaşım alternatifi olan Sakıp Sabancı ve Anadolu Bulvarı’na da yakın bir noktada yer alıyor. Projeye aynı zamanda metro ile de ulaşım mümkün.

Mahall Ankara 3.000 m2‘lik açık ve kapalı spor tesisleri, 2.739 araç kapasiteli kapalı otoparkı, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, mağazalar, cafe ve restoranları ile birlikte ev ve ofis yaşamını değil, aynı zamanda canlı sosyal yaşam olanağı da sunuyor. Mahall Ankara’ da farklı zevk ve gereksinimlere uygun çok sayıda seçenek bulunuyor.

İş Hayatında Doğru Yerde Olmak Kazandırır; Mahall Ofisler
Mahall Ankara’da değişik ihtiyaçlara cevap verebilmek için tasarlanan kule ofisler ile yatay teras ofisler çalışma hayatına yeni bir dinamizm kazandırıyor.

Kamu kurum ve kuruluşları, bankaları, ticaret odaları, şirket merkezleri, AVM’leri üniversiteleri, hastaneleri ile Başkent’in en dinamik bölgesinde yani Mahall Ankara‘da olanlar işlerine yaptıkları yatırımı süratle kazanca çevirecekler.

Kule Ofisler; Mahall’in H’si
Eskişehir Yolu’na cepheli kule ofisler, tasarımı, farklı mimarisi ile dikkat çekiyor. Dışardan bakıldığında iki ayrı kule gibi algılanan ancak tek bloktan oluşan ve “H” harfi şekli ile maksimum gün ışığından faydalanmayı hedeflediği için özel olarak tasarlandı. Dış cephede oluşturulan burgular ile güneş ışınlarını kesebilme özelliğine sahip 19 katlı prestijli 140 ofis yer alıyor.

80m2 ile 731m2 arasında değişen büyüklükte olan kule ofisler, teknolojik ve fiziksel altyapısı ile de dikkat çekici prestijli bir Kule’de yatırım yapmayı ve çalışmayı tercih edenler için ideal. İki girişi olan blokta resepsiyon kısmı oldukça geniş, şık ve her iki girişi de karşılayabilecek konumda. Ankara’nın en büyük kat brütüne ve en yüksek kat yüksekliğine sahip bu özel kulede her iki katta kat bahçeleri yer alıyor.

Haberin Devamı

Teknik Altyapısı
%100 jeneratör, her biri 21 kişi kapasiteli sekiz asansör, her iki katta bir ortak kullanım için planlanmış kat bahçeleri, 15-20 kişilik toplantı odaları, her ofisin kendi ıslak mekânını (tuvalet, mutfak) yapma imkanı, giriş katında özel güvenlik sistemi, her brüt 50 m2’ye 1 araçlık kapalı otopark, altı telefon hattı, kablo TV ve merkezi uydu altyapısı ile tam olarak A Plus bir ofis yaşamı kurgusu…

Yatay Teras Ofisler: Mahall’in L’si
Nefes alabilen, mimarisi ile “L” harfini yansıtan ve butik bir iş yaşamı beklentisinde olanlar için Mahall Ankara’da farklı metrekarelere sahip teraslı veya balkonlu 86 adet yatay ofis seçenekleri de yer alıyor. Projenin merkezinde olan yatay teras ofisler, iş ve mağaza karmasının hareketliliğine sahip.

Özel konumlu yatay teras ofisler, giriş ve çıkışlarının açık hava çarşı merkezinden gerçekleştiği, hareketli bir ofis hayatını tercih edenler için ideal olan ve farklı metrekareli ofislerin yanı sıra, çarşı alanın merkezine hâkim, özellikle teraslı ve balkonlu ofis seçenekleri sunuyor. Yatay, özel girişli ve teraslı olarak tasarlanmış bu ofisler 80 m2 ile 620 m2 arasında değişen büyüklüklerde, 5 katlı birleşik binalar halinde planlandı.

Fiziksel olarak binanın kendi girişi olmasından dolayı esnek çalışma saatleri ile misafirleri için daha fazla özel yaşam olanağı isteyen doktor, avukat, danışmanlık bürosu gibi serbest meslek sahipleri için hem prestijli hem de keyifli bir alternatif.

Mahall’de Yaşam Bir Ayrıcalıktır; Mahall Konutlar
Yüksek kaliteli malzemenin, zarif mimari tasarımla birleştiği; 16 farklı daire tipi, efektif kullanım alanları ile Mahall Ankara konutlarında her zevke uygun seçenekler yer alıyor.

Konut bloklarına ait 16 tip daire planı mevcut. Mahall Ankara, 45-150 m2 arasında değişen 78 City Suites ve 148-244 m2 arasında değişen 363 konut barındırıyor. 1+1’den 4,5+1’e değişen mekân seçenekleriyle farklı beğenilere cevap veriyor. Profesyonel güvenlik birimleri ve siteye tek bir noktadan giriş sağlayan güvenli yapılanması ile Mahall Ankara sakinlerine mutlak güvenlik sağlıyor. Mahall Ankara konutları, kendi içerisinde sakin ama aynı zamanda dinamizme de yakın keyifli sosyal alanları, çok amaçlı sahaları, içerisinde pek çok alternatifin bulunduğu sosyal tesisi, özel peyzajlı yeşil alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkurları ve yüzme havuzu ile yeni bir Mahalle kültürü yaratıyor. Mahall Ankara’nın karma enerjisi ve dinamizmi, güne güzel başlamanızı ve keyifli bir gün geçirmenizi vaat ediyor.

Yaşam Ayrıcalıklarınız
3.300 m2’lik sadece Mahall Ankaralı’lara ait sosyal tesisler, konut alanını Mahall Meydan’a bağlayan özel geçiş, çocuk oyun alanları, çok amaçlı spor sahası, yüzme havuzu, yeşil alanlar, açık hava kortları, her konut için müstakil bir depo, konut tiplerine göre farklı sayıda otopark tahsisi, Mahall Ankara sakinlerini bekleyen ayrıcalıklardan birkaçı.

En Özel Buluşmaların Yeni Merkezi; Mahall Otel
Mahall Ankara, 129 odalı business otelinde uzaklara gitmeden misafirlerinizi ağırlayabilme, toplantı ve organizasyonlar yapabilme imkânı sunuyor. Değer verdiğiniz konuklarınızı dört dörtlük ağırlamanın en pratik yolu. Mahall Ankara’ya katacağı marka değerinin yanında sakinlerine de pek çok olanak sağlayacak olan Business prestij otel, yoğun bir sinerji yaratıyor.

Alışveriş Ve Lezzetlerin Yeni Merkezi: MAHALL MEYDAN
Mahall Meydan; hayatı kolaylaştıran çözümleriyle, projeyi gece-gündüz yaşatan mağaza karmasıyla, hayatın her anını kaliteyle kurgulayan sakinlerine nefes aldıracak Mahall Ankara’nın en dinamik alanı...

Mahall Ankara’ya çok farklı bir atmosfer katacak olan sokak ve meydan konseptinden oluşan 42 mağazada her türlü ihtiyacın karşılanabileceği, keyifli sohbetlerin ve molaların gerçekleştirilebileceği sosyal alanlar bulunuyor.

Mahall Meydan’da yer alan mağazalar, gün ışığı temaslı keyifli sokakları, projenin kalbi sayılan özel tasarımlarıyla projeye ritmik bir dokunuş katıyor.

Mahall’de Biz De Varız Diyenler…
Özel tasarlanan bir mahalle ortamında yaşamak isteyen ailelerden, iş yerinin prestijli bir ortamda olmasını isteyen iş adamlarından avukatlara, doktorlara, serbest meslek çalışanlarına kadar çok geniş bir yelpazeye sesleniyor Mahall Ankara Projesi.

Kapsamı ve sunacağı olanaklar itibariyle de örnek teşkil edecek proje, içerisinde yaşayanlara ve çalışanlara konforlu, üst düzey bir ortamda, mahalle sıcaklığının yanı sıra yatırım olarak da çok önemli fırsatlar sunuyor.

Ankara’da standartları yükseltecek bir anlayışla hayata geçirilecek olan projenin 2016 yılının ilk yarısında bitirilmesini planlanıyor.

TÜRKERLER İNŞAAT
Türkerler İnşaat ağırlıklı olarak konut projeleri gerçekleştirmek için 1993 yılında kuruldu. Yıllar içinde teknik kapasitesi, finansal gücü, kalite güvencesi ve zamanında proje teslim kabiliyeti ile kısa zamanda inşaat sektöründe lider bir marka haline geldi. Zamanla, büyük ölçekli altyapı ve üstyapı projelerine çok fonksiyonlu projeler de eklendi. Türkerler’in, kamu kurumları ve özel şirketleri içeren geniş müşteri portföyü için tamamladığı ve devam ettiği projelerin büyüklüğü 2,5 milyar ABD Dolarının üzerindedir.

Türkerler olarak inşaat sektöründe 20 yıldır ülkemizin her köşesinde otoyol, baraj, hastane, kamu binası, altyapı ve konut inşaatları gerçekleştiriyoruz. Yıllar içinde teknik kapasite, finansal güç, kalite güvencesi ve zamanında proje teslim kabiliyeti ile inşaat sektöründe tanınan, itibarlı bir marka haline geldik. Türkerler’in, kamu kurumları ve özel şirketleri içeren geniş müşteri portföyü için tamamladığı ve devam ettiği projelerin büyüklüğü 2,5 milyar ABD Dolarının üzerindedir.

Konut geliştirme işlerine büyük çaplı altyapı projelerinin eklenmesi ile taahhüt işleri büyüdü ve bu aşamada enerji sektörüne de bir yakınlık oluştu. Ülkemizin enerji ihtiyacını ve açığını gören Türkerler Grubu bu alanda yatırım yapmak amacıyla 2007 yılından itibaren yenilebilir enerji alanı başta olmak üzere enerjinin tüm alanlarında projeler geliştirip 154’e yakın şirket kurdu.

Ülkemizin yatırım ihtiyaçlarını iyi analiz etmeye çalışan Grubumuz, sağlık alanında uzun süredir yaptığı çalışmaların meyvesini Türkiye’nin ilk kamu özel ortaklığı projesi olan yaklaşık 3.566 yataklı Etlik sağlık kampüsü için açılan ihaleyi İtalyan Astaldi Grubu ile kazandı. Bu girişimi takiben 2.060 yataklı İzmir Bayraklı Sağlık Kampüsü ihalesini Gama Holding ile toplam 1.180 yataklı Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü ihalesini yine Gama Holding ile birlikte aldı.

Gayrimenkul alanında ise İstanbul ve Ankara’da 2 dev proje devam etmektedir. İstanbul’un en prestijli lokasyonlarından birisi olan Zincirlikuyu’da, 292 bin m2 inşaat alanına sahip Çiftçi Towers ve Ankara’nın hızla değer kazanan aksı olan Eskişehir Yolu’nda hayata geçirdiğimiz konut, suite, ofis, otel, mağazalar ve sosyal yaşam alanlarından oluşan Mahall Ankara projelerimiz hızla ilerlemektedir. 2014 yılında Ankara Çukurambar ve İzmir Halkapınar’da iki büyük projeye daha başlamayı planlıyoruz.

Türkerler, inşaat, enerji ve gayrimenkul sektörlerinde, yurtiçi ve yurtdışı piyasalara yön verebilecek, nitelikli, güçlü, güvenilir, faaliyet gösterdiği tüm iş kollarında lider; kalite hedefleri doğrultusunda çalışan, teknoloji ve yenilikleri eş zamanlı olarak takip edebilen, sürekli kendini yenileyen bir dünya markası olmayı vizyon olarak benimsemiştir.

Türkerler’in inşaat taahhüt, gayrimenkul geliştirme, yenilenebilir enerji, doğalgaz dağıtımı, kamu sektörü-özel sektör ortaklığı projeleri, çimento ve tekstil sektörlerinde çok sayıda iştiraki ve yaklaşık 5.400 çalışanı bulunmaktadır.

Haberin Devamı

Bu bir ilandır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!