Ankaralı iş adamı Çetin Ay Almanya’da gururumuz oldu

Güncelleme Tarihi:

Ankaralı iş adamı Çetin Ay Almanya’da gururumuz oldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2009 00:00

Ankaralı iş adamı ESI Holding yöneticisi Çetin Ay Almanya’daki Türk Dernekleri İnisiyatifi tarafından ilk kez düzenlenen başarı ödüllheri töreninde yılın iş adamı ödülü aldı

ALMANYA’da Kuzey Ren Vestfalya (KRV) Eyaleti Türk Dernekleri İnisiyatifi tarafından ilk kez düzenlenen başarı ödülleri töreninde, Ankaralı iş adamı, ESI Holding yöneticisi Çetin Ay ‘yılın iş adamı’ ödülüne layık görüldü.

Başırı ödüllendirilmeli

Törende konuşma yapan dernek başkanı İsa İlyasoğlu, ilk kez böyle bir ödül töreni düzenlediklerini belirterek, “Almanya’ya 45 yıl önce gelen insanlarımızın bugün ulaştıkları noktaya baktığımızda, içimizden çok başarılı kişi ve kuruluşların çıktığını görüyoruz. Bu başarılı kişi ve kuruluşların hem ödüllendirilmesi, hem de topluma örnek olması açısından onurlandırılması gerektiğini düşündük. Bu ödülü hak edenleri daha da motive etmek istedik. Toplumumuzun Almanya’da hak ettiği konuma gelmesi en büyük arzumuzdur” dedi.

Ödülü kazananların kendi alanlarında en başarılı kişiler olduklarını ifade eden İlyasoğlu, bu değerli insanlara sahip çıkılması gerektiğini kaydetti.

Misyonu üstlendik

Almanya’da yılın iş adamı seçilen ESI Holding yöneticisi Çetin Ay da, ödülü almaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Holding olarak üstlendiğimiz misyon itibariyle gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelerin kalkınmasına yardımcı olan, bu konuda ortaklılıklar kuran bir finans şirketiyiz. Tüm ülkelerin ekonomileri ile yakından ilgileniyoruz” diye konuştu.

Ödül alan kişi ve kuruluşlar

Törende ödül alan diğer kişi ve kuruluşlar ise şöyle:

Yılın bilim adamı dalında Prof. Dr. Mehmet Erdaş, yılın bürokratı dalında Zürih Başkonsolosu Hakan Kıvanç, yılın yerel yöneticisi dalında Velbert Belediye Başkanı Stefan Freitag, onur ödülü dalında Erol Ayar, medya yöneticisi dalında Ali Paşa Akbaş, görsel basın dalında Arif Karaca (ATV-Avrupa), yazılı basın dalında Recai Aksu (Milliyet gazetesi), yılın sanatçısı dalında Halil Gülel, yılın gazetecisi dalında Anadolu Ajansı Almanya Temsilcisi Hakkı Akduman.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!