Ankaragücü’nde Şener Şen sürprizi

Güncelleme Tarihi:

Ankaragücü’nde Şener Şen sürprizi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2017 15:14

“Yalnız Değilsin Ankaragücü” sloganıyla başlatılan SMS kampanyasına destek veren usta oyuncu Şener Şen, taraftarın da ısrarı üzerine kulüp yönetimi tarafından maça davet edildi.

Haberin Devamı

Şener Şen, yapılan davete “Şanlı Ankaragücü’nün daveti üzerine, Ankara 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak bir maça, büyük Ankaragücü taraftarlarına sürpriz yaparak geleceğim” diye yanıt verdi.

BİRLİKTE DESTEK VERELİM

Türk sinemasının sevilen oyuncusu Şener Şen, Ankaragücü’nün başlattığı SMS kampanyasına destek veren isimlerden biri oldu. Şener Şen, sosyal medya hesabından, “Şanlı Ankaragücü’nü bu zor zamanlarda yalnız bırakmama adına gelin hep birlikte bu kampanyaya destek verelim” mesajını yayınladı.

SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ

Bunun üzerine taraftar, Ankaragücü yönetimine, “Şener Şen’i maça davet edin” ısrarında bulundu. Ankaragücü Basın Sözcüsü Tuna Yılmaz’ın yaptığı davete ise usta oyuncu, “Şanlı Ankaragücü’nün daveti üzerine, Ankara 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak bir maça, büyük Ankaragücü taraftarlarına sürpriz yaparak geleceğim” diye cevap verdi. Tuna Yılmaz, “Ustanın maçımıza geleceği günü sabırsızlıkla ve heyecanla bekliyoruz” ifadesini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!