Ankaragücü'nde Ceyhun şoku

Güncelleme Tarihi:

Ankaragücünde Ceyhun şoku
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2009 00:00

Başkent temsilcisinin, Bursaspor maçında sakatlanan kaptanı Ceyhun Eriş’in 2 hafta oynamayacağı belirtildi.

LİGDE kritik bir süreçten geçen Ankaragücü, kaptan Ceyhun Eriş’ten gelen kötü haber ile şoka girdi. Hafta sonu sahasında Eskişehirspor’u konuk edecek sarı-lacivertli ekipte kaptan Ceyhun’un en az 2 hafta takımdan uzak kalacağı belirtildi. Ceyhun, Bursaspor ile oynanan karşılaşmanın 16. dakikasında rakibi ile girdiği ikili mücadele sırasında sakatlanmış ve yerini Mehmet Yılmaz’a bırakmıştı. Tecrübeli oyuncunun çekilen MR’ın ardından yapılan kontrollerde, her iki uyluk ön adalesinde yırtık olduğu tespit edildi ve en az 2 hafta forma giyemeyeceği açıklandı.

Yeniden arayışa girdiler

Topladığı 27 puanla sondan 3. sırada yer alan ve kalan 7 haftada çıkacağı her maç, kendisi açısından büyük önem taşıyan Başkent temsilcisinde, son haftaların formda ismi Ceyhun’un sakatlığı nedeniyle teknik ekip, yeni arayışa girdi. Hikmet Karaman, takımın başına geçtikten sonra Kocaelispor’a karşı tecrübeli oyuncuyu ilk 11’de kaptan olarak görevlendirmiş, Ceyhun da başarılı futboluyla göz doldurmuştu.

Tribünlerin yönetim ziyareti

Bu arada Ankaragücü’nde tribün liderleri, başkan Cengiz Topel Yıldırım’ı makamında ziyaret etti. Beştepe’deki kulüp binasındaki ziyarete, Ankaragücü’nün tüm tribün gruplarının liderleri katıldı. Görüşmede, ligde zor günler geçiren Ankaragücü için birlik mesajları verildi.

Ankaragücü taraftarlarının çok büyük bir güç olduğunu belirten ve bu gücün ligin sonuna kadar yanlarında görmek istediklerini belirten Cengiz Topel Yıldırım, "Bizim şu andaki tek hedefimiz, hafta sonunda oynayacağımız Eskişehirspor maçını kazanmak. Başka hiçbir şeyle ilgilenmiyoruz. 99. yılımızın şu anda içinde bulunduğumuz günleri belki de 100. yılımızdan bile değerli hale geldi. Herkes, taşın altına elini koymalı. Biz, yönetim, futbolcu ve taraftar olarak bir olduk. Birlik ve beraberlikle bu zor günleri başarıyla atlatacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!