Ankaragücü’nde moral yemeği

Güncelleme Tarihi:

Ankaragücü’nde moral yemeği
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2013 00:00

Sarı lacivertli kulübe hizmette 35 yılı geride bırakan emektar malzemeci Musa Cimilli şov yaptı.

Haberin Devamı

Ankaragücü, 1461 Trabzon maçı öncesi moral yemeğinde buluştu. Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner ve yönetim kurulu üyeleri, 1461 Trabzon maçı öncesi futbolcular ile moral yemeğinde biraraya geldi. Moral yemeği, Ankara Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Esnaf Odası Başkan Yardımcısı Ercan Soydaş’ın katkıları ile Garagız Tesisleri’nde gerçekleştirildi.
Yemekte bir konuşma yapan Başkan Yiğiner, takımda moral ve motivasyonun arttırılması amacı ile bir araya geldiklerini söyledi. Yiğiner, “Umudumuzu kaybetmeden, hedefe varmak için çok çalışmaya devam etmeliyiz. Biz yönetim olarak dışarıda, sizler de saha içinde mücadele veriyorsunuz. 1461 Trabzon’u yenersek, emin olun her şey kolaylaşacak. Sizlerin maçı kazanmanız, biz yöneticilerin elini rahatlatacak. Ankaragücü büyük bir camia. 103 yıllık şanlı bir geçmişimiz var. Tüm olumsuzluklara rağmen umudumuzu kaybetmedik” diye konuştu.
Ankaragücü’nün moral yemeğinde, kulübe 35 yıldır hizmet eden emektar malzemeci Musa Cimilli de bir şov gerçekleştirdi. Cimilli, 1461 Trabzon maçı öncesi takıma moral vermek için yemeğe katılan futbolcuları ve yöneticileri türküleri ile coşturdu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!