Ankara'dan Boğaz'a

Güncelleme Tarihi:

Ankaradan Boğaza
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2015 13:36

Aralık ayı itibariyle Kuleli Sokak’ta hizmet verecek olan 13 yıllık Trilye Restoran, İstanbul Boğazı’nda açılacak şube için de gün sayıyor. Dünyaya açılmayı planladıklarını belirten Trilye’nin sahibi Süreyya Üzmez, “Hedefim 2017’de dünyanın en iyi balık lokantası olmak” dedi.

Haberin Devamı

Gaziosmanpaşa’daki sera, bahçe ve taş bina olan villasıyla 2002’den bu yana hizmet veren Trilye Restoran taşınıyor. Balık restoranları arasında büyük bir üne sahip olan Trilye, aralık ayının ilk haftasından itibaren Kuleli Sokak’ta hizmet verecek. Dünyaya açılmaya hazırlanan Trilye, nisan ayında da İstanbul’da bir şube açacak. Yeni mekan ve İstanbul şubesi hakkında Ankara Hürriyet’e konuşan Süreyya Üzmez, şunları söyledi:

SEBZELER BAHÇEDE YETİŞECEK

“Trilye’nin kurulduğu yeri çok sevmemize rağmen artık bizi kaldıramadığı için taşınıyoruz. Yeni mekan için eksiklerimizi gözeten bir proje hazırladık. Yağmur sularının damıtılmasından, servis edilen günlük sebzelerin üretileceği seraya kadar çevreci bir restoran yapmaya çalıştık. Yeni Trilye’de, 3 VIP odası, çocuk oyun alanı ve geniş otopark alanı olacak. Buraya da bir veda partisi ile veda edeceğiz. Restoranı ilk kurduğumuzda ‘15 yıl sonra İstanbul’un en güzel yerinde olacağız’ demiştik. Nisanda Bebek’te, boğaza sıfır bir şube açıyoruz. Ankara’nın markası olan Trilye’yi İstanbul’a taşıyacağız. Yıllardan beri idealim buydu. İki katlı şubemize deniz yoluyla ulaşılabilmesi için iskelesi olacak. Restoranın yanında da Trilye markalı ürünlerin satıldığı butik bir dükkan bulunacak.”

Haberin Devamı

MANHATTAN’A ŞUBE

İstanbul’dan sonra, New York Manhattan’da da bir şube açacaklarını belirten Üzmez, şöyle devam etti:
“İstanbul’daki restoran oturduktan sonra Trilye’yi, New York’a taşıyacağız. Dünya bizim markamızı daha iyi tanıyacak. Ululararası arenaya hazırız. 2017 yılında, dünyanın en iyi balık lokantası olmayı hedefliyoruz. Tek eksik, deniz ve yosun kokusuydu. Şimdi eksikleri tamamlamak için İstanbul’un en iyi yerine gidiyoruz.”

2014’TE MUTFAK OSKARI ALDI

Dünyanın en iyi balık restoranları arasında yer alan Trilye’nin aldığı ödüller arasında ‘Mutfak oskarı’ sayılan 2014 yılında, İspanya’nın verdiği “International Hotel&Restaurant Quality Award / Uluslararası Otel ve Restoran Kalite Ödülü” de yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!