Ankara Saldırısında Aydın’dan Eyleme Giden İki Kişi Öldü 1 Kişi Yaralandı

Güncelleme Tarihi:

Ankara Saldırısında Aydın’dan Eyleme Giden İki Kişi Öldü 1 Kişi Yaralandı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2015 23:03

CANBERK BAKIŞ

Ankara Tren Garı kavşağında bu sabah meydana gelen canlı bomba faciasında, Aydın’dan eyleme giden 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
Ankara’da, KESK, DİSK, TMMOB ve Türk Tabipler Birliği’nin düzenlediği "Emek, Barış, Demokrasi" mitinginin toplanma yeri olan Ankara Tren Garı önünde meydana gelen patlamada; Didimli Elif Kanlıoğlu (20) ve Canberk Bakış (19) hayatını kaybetti. Faciada aynı grupta bulunan Duygu Hardal’ın (25) da kaburgalarından yaralandığı öğrenildi.
Emek Partisi (EMEP) Aydın İl Yöneticisi Ümit Kanlıoğlu’nun kızı Elif Kanlıoğlu, Ankara’da tren garına giden köprü altında gerçekleşen canlı bomba saldırısında hayatını kaybetti. Didim’de özel bir sürücü kursunun sahibi olan Ümit Kanlıoğlu’nun kızı Elif Kanlıoğlu’nun, Mersin Üniversitesi’nde öğrenim gördüğü ve Ankara’da düzenlenen Emek, Barış ve Demokrasi mitingine katılmak için Didim’e gelerek Ankara’ya gittiği öğrenildi. Ölen Elif Kanlıoğlu’nun cenazesinin Keçiören Adli Tıp Kurumu Morgu’nda bulunduğu bildirildi. Mersin Üniversitesi Yabancı Dil Yüksekokulu 2. sınıf öğrencisi olan genç kızın, emekli olan babası Ümit Kanlıoğlu ile beraber eylemde olduğu belirtilirken, aynı eyleme Didim’den giden Duygu Hardal (25) kaburgalarından yaralanırken, Canberk Bakış’ın (19) ise yaralı olarak kaldırıldığı Numune Hastanesi’nde öldüğü belirtildi. Bakış’ın cenazesi, Numune Hastanesi’nden Gata Tıp Fakültesi’ne sevk edildi. Canberk Bakış’ın CHP Malatya Gençlik Örgütü’ne üye olduğu fakat Aydın’da Adnan Menderes Üniversitesi’nde okuduğu için Aydın EMEP Partisi grubuyla Ankara’ya gittiği belirlendi.
Didim’den miting için Ankara’ya giden 2 otobüsün Aydın’a doğru yola çıktığı belirtilirken, yaşamını yitiren Elif Kanlıoğlu’nun yakın çevresi cenazenin memleketi Artvin’de defnedileceğini açıkladı. Öte yandan, mitinge Denizli’den EMEP grubuyla birlikte giden ve saldırıda ağır yaralanan EMEP İl Yönetim Yönetim Kurulu Üyesi 24 yaşındaki Korkmaz Tedik’in de kaldırıldığı hastanede öldüğü belirlendi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!