Ankara Orman Bölge Müdürlüğünden performans değerlendirme toplantısı

Güncelleme Tarihi:

Ankara Orman Bölge Müdürlüğünden performans değerlendirme toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2015 14:17

Haberin Devamı

ANKARA (AA) - Ankara Orman Bölge Müdürlüğünce, ''2014 yılı Performans Değerlendirme Toplantısı'' düzenlendi.

Ankara Orman Bölge Müdürü Mustafa Özkaya başkanlığında Kızılcahamam’da düzenlenen performans toplantıya bölge müdür yardımcıları, şube, işletme, fidanlık müdürleri, yedek parça deposu müdürleri, işletme, ATM, fidanlık ile kadastro ve mülkiyet şefleri katıldı.

Özkaya, toplantının açılışında, ekip ruhuyla çalışmak zorunda olduklarını belirterek, ''Biz ,eğer bir ekipsek, ekip ruhuyla çalışmak zorundayız. Bu nedenle ekibimizin kişisel gelişimi de bizim açımızdan önemli. Bu amaçla sizlere konusunda uzman kişilerce gelişim semineri verilecek. Ankara Orman Bölge Müdürlüğü olarak, ekibimizle bilgi paylaşımını önemsiyoruz ve önemine de vurgu yapıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Geçen yıl herkesin özverili ve gayretli bir şekilde çalıştığını bildiklerini anlatan Özkaya, şunları söyledi:

“2015 yılının daha başarılı olması için kolları şimdiden sıvayalım. Bu konuda bölge olarak yıl sonunda bir damga seferberliği başlattık. 2015 programının 3'te birini tamamladık. Bilgi aktarımı konusunda sıkıntılarımız var. Bunların düzeltilmesi gerekir. Öngörülü hareket etmek zorundayız. Cetveller Şube Müdürleri kanalı ile OGM'ye gönderilmeli. Şube müdürünün muhatabı işletme ve fidanlık müdürüdür. Her bilgiyi ajandamıza not edelim. Birim amirlerinin bilgi ajandası olmalı. Her bilgiyi ajandamıza not etmelidir. Genel değil, bölme ve bölmecik bazında çalışmalıyız. Teknik anlamda şikayet ve taleplerinizi saygı çerçevesinde yapabilirsiniz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!