ANFAŞ'tan indirimli fuar daveti

Güncelleme Tarihi:

ANFAŞtan indirimli fuar daveti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2017 17:04

ANFAŞ'tan indirimli fuar daveti

Haberin Devamı

DENİZLİ Ticaret Odası üyeleri (DTO), Antalya'da, Antalya Fuarcılık İşletme ve Yatırım A.Ş.  (ANFAŞ) tarafından 17 Ocak'ta düzenlenecek gıda ve otel ekipmanları fuarlarında yüzde 30 indirimle stant açabilecek.

DTO, sektör buluşması toplantısı düzenledi. 17 Ocak'ta Antalya'da düzenlenecek Gıda ve İçecek İhtisas fuarı ve Otel Ekipmanları fuarına ilişkin düzenlenen toplantıya; DTO Başkanı Uğur Erdoğan, ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bıdı, şirketin genel Müdürü Murat Özer ve çeşitli sektör temsilcileri katıldı.

DTO Başkanı Uğur Erdoğan, fuarların ticari hayatın önemli unsurlarından olduğunu, göreve geldikleri süre itibariyle, 6 yurtdışı 11 yurtiçi fuara katılım göstererek, üyeleriyle firmaları buluşturduklarını söyledi. Erdoğan, "Fuarlar alıcı ve satıcıların bir araya geldiği ve ürünlerin tanıtım fırsatı bulduğu organizasyonlar. Katıldığımız 6 yurtiçi 11 yurtdışı fuarda, üyelerimizi firmalarla buluşturduk. Hedefimiz, 2018'de turizm üretim, ihracat ve istihdamda daha iyi bir noktaya gelmek. Üyelerimizin yararına bu tür organizasyonlarda yer almaya devam edeceğiz" dedi.

ÜYELERE YÜZDE 30 İNDİRİM

ANFAŞ Genel Müdürü Murat Özer, fuarların kent ekonomisine getirdiği katkıları anlattı. Özer, DTO'nun geçtiğimiz yıl düzenlenen fuarda kendilerine önemli destekler verdiğini ifade ederek, bu yıl DTO üyelerine yüzde 30 indirimle stant açma imkanı tanıyacaklarını açıkladı. Özer, fuarların ihracatın önünü açan kapılar olduğunu dile getirerek, "ANFAŞ olarak 21 ülkede acentemiz bulunuyor. Türkiye'nin 24 şehrinde ise fuarımız için sektör buluşması toplantıları düzenleyeceğiz. 40 bin metrekarelik bir fuar alanına sahibiz. Bu sayede iki fuarı aynı anda yapabiliyoruz. Bu yıl yapılacak olan fuarlarda stantların yüzde 80'i satılmış durumda. DTO üyelerine fuarlarımızda yüzde 30 indirim olanağı sunacağız" diye konuştu.

Toplantı, ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bıdı ve genel müdür Murat Özer'in DTO Başkanı Uğur Erdoğan'a plaket takdim etmesinin ardından sona erdi.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!