Anatolia Aero Design sergisi ilgi gördü

Güncelleme Tarihi:

Anatolia Aero Design sergisi ilgi gördü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2017 19:40

Anatolia Aero Design sergisi ilgi gördü

Haberin Devamı

ESKİŞEHİR,(DHA)- ANATOLIA Aero Design Ekibinin Espark Alışveriş Merkezi'ndeki tanıtım sergisi yoğun ilgi gördü. 
Sergide dört ayrı insansız hava aracımızdan oluşan Anatolia filosu halkımızın beğenisine sunuldu. 2015 yılında TÜBİTAK ve Hava Harp Okulu işbirliğinde düzenlenen Future Flight Design yarışmasında 2. olan Bumble Bee uçağı, 2016 yılında TÜBİTAK projesi olarak hazırlanan Tardis uçağı, 2016 yılında ABD-California'da düzenlenen SAE Aero Design West yarışmasında dünya üçüncüsü olan Atlas uçağı ve 2017 yılında ABD-Florida'da düzenlenen SAE Aero Design East yarışmasında dünya birincisi olan Jaeger uçağı sergilendi.
Anatolia Aero Design Ekibi yetkilileri sergiye her yaştan ziyaretçilerin ilgisinin oldukça yüksek olduğunu söyleyerek şöyle dedi:
"Özellikle simülatör standımızda çocuklar ilk uçuş deneyimlerini yaşayarak, gelecekte bizler gibi çalışmayı, tasarlamayı, üretmeyi istediklerini dile getirdiler.Bunların yanı sıra Eskişehirliler bu büyük başarılar karşısında gururlanıp, ülkemizi böylesine güzel temsil ettiğimiz için bizleri birer birer tebrik etti. Eskişehir'i gezmeye gelen yerli ve yabancı turistler de uçaklarımıza ilgisiz kalamadılar, iş toplantısı için yurt dışından gelen kişilere de uçaklarımızı anlatarak, ülkemizde süregelen çalışmalar hakkında bilgi verdik. Kısacası yaşadığımız havacılık aşkını, başka insanlarla paylaşmak ve onlara bu aşkı aşılamak ve bu tarz çalışmaların önemini anlatmak tüm ekibin motivasyonunu yükseltti ve bu sayede Eskişehirlilerle muhteşem bir hafta sonu paylaşma imkanımız oldu."
-

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!