Anaokulu öğrencilerine vitamin partisi düzenlendi

Güncelleme Tarihi:

Anaokulu öğrencilerine vitamin partisi düzenlendi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2017 14:57

Anaokulu öğrencilerine vitamin partisi düzenlendi

Haberin Devamı

Hakan KALELİ /SİVAS, (DHA)- SİVAS'ta, Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencilerine yönelik meyveleri sevdirmek ve tanıtmak amacıyla vitamin partisi etkinliği düzenlendi.
Zübeyde Hanım Anaokulu, öğrencilerin gelişimine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda meyveleri sevdirmek ve tanıtmak amacıyla vitamin günü düzenlenen okulda öğrenciler eğlenerek meyvelerin faydalarını öğreniyor.
Her ay yapılan vitamin gününün Aralık ayındaki konusu "Seni yerim muz" oldu. Öğrencilerin sarı kıyafetler giydiği etkinlikte meyvelerin faydaları müzik eşliğinde anlatıldı. Okul Müdürü Ahmet Çevik ve öğretmen Sema Gülünay, düzenlenen etkinlikle ilgili bilgi verdi.
Okul Müdürü Ahmet Çevik meyveleri sevdirmek için vitamin partileri düzenlediklerini ifade ederek "Okulumuzun yenilikçilik eğitimleri projesi kapsamında öğrencilerimizle beraber bu sene her meyvenin tanıtımıyla ilgili vitamin partisi düzenlenmektedir. Belirlemiş olduğumuz ay içerisinde vitamin partisinde çocuklarımıza sarı kıyafetler giydirip muzu sevdirmek amacıyla böyle eğlenceli bir program düzenledik. Çocuklarımızla ve öğretmenlerimizle bunu katarak çocuklarımızın meyveleri daha iyi tanımaları ve meyveleri sevmeleri konusunda yapmış oldukları bu çalışmadan dolayı hepsine teşekkür ediyorum." dedi. Anasınıfı öğretmeni Sema Gülünay ise çocuklara meyveleri ve meyvelerin içindeki vitaminleri tanıttıklarını ifade ederek "Okulumuzda yürüttüğümüz yenilikçi projemiz kapsamında her ay vitamin partileri düzenliyoruz. Bu ay da partimizde muz meyvesini kullandık. Çocuklarımızda üzerine sarı kıyafetler giyerek okulumuza geldiler taçlar hazırladık onlar için ve sepetlere meyvelerimizi yerleştirdik süsleyip.Çocuklara meyveleri ve bu meyvelerin içerisindeki vitaminleri tanıtıyoruz. Çocuklara meyveyi sevdirmeyi amaçlıyoruz.Eğlenceli parti şeklinde geçirdik etkinliğimizi.Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.


FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!